C&I Accounting Experts - Servicii de contabilitate si asistenta manageriala, Bucuresti

Asistenta Manageriala

Fiecare manager intampina pe durata mandatului sau o serie de probleme, de la nivel organizatoric si pana la nivel de optimizare a afacerii. In vederea desfasurarii unei activitati de calitate, optimizata atat din punct de vedere contabil, cat si din punct de vedere fiscal, venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de servicii de analiza si asistenta manageriala, incercand sa identificam atat punctele slabe, cat si pe cele forte aferente activitatii si incercand sa le remediem sau sa le optimizam, pentru a va garanta succesul in afaceri.

Serviciile pe care vi le oferim se bazeaza pe o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului, pe o ampla cunoastere a legislatiei financiar – contabile, pe o permanenta perfectionare, prin insusirea tuturor modificarilor legislative si pe capacitatea de a analiza, atat in amanunt, cat si in ansamblu, activitatea clientului.

Diagnostic financiar

Prin intermediul unui diagnostic financiar, putem detecta eventuale situatii de dezechilibru financiar si va putem indruma in adoptarea unor noi decizii de gestionare a intreprinderii. Aceste decizii se bazeaza pe identificarea originii si cauzelor dezechilibrelor, pe de o parte, iar pe de alta parte, pe stabilirea masurilor de remediere a dezechilibrelor.

Obiectivul urmarit este capacitatea financiara a intreprinderii de a genera profit, capacitatea inreprinderii de a-si onora obligatiile pe termen scurt sau lung (lichiditatea si solvabilitatea intreprinderii), precum si valoarea intreprinderii.

Independent de rezultatele inregistrate de intreprindere sau de desfasurarea evenimentelor, elaborarea unui diagnostic financiar trebuie sa aiba loc periodic. Diagnosticul financiar identifica factorii favorabili si nefavorabili care vor afecta activitatea viitoare a intreprinderii.

Analize si solutii

Analiza si asistenta manageriala constau in identificarea problemelor si acordarea suportului necesar in vederea remedierii acestora prin urmatoarele procedee:

  • Analiza potentialului societatii prin prisma potentialului uman, material si financiar;
  • Analiza eficientei societatii prin analiza rentabilitatii financiare, economice si comerciale;
  • Analiza echilibrului financiar prin prisma solvabilitatii si lichiditatii;
  • Analiza rezultatului prin prisma soldurilor intermediare de gestiune;
  • Analiza cifrei de afaceri si reflectarea acesteia in principalii indicatori ai societatii;
  • Diagnosticul financiar global al societatii;
  • Analiza cheltuielilor, reflectarea acestora in principalii indicatori si optimizarea lor;
  • Analiza rezultatului exploatarii, rezultatului financiar si rezultatului global;
  • Analiza pragului de rentabilitate;
  • Analiza si organizarea fluxului informational in cadrul societatii (comunicarea intre departamente);
  • Alte analize specifice.

Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre profesionale pentru a avea o viziune clara asupra activitatii societatii dumneavoastra si pentru a fi in permanenta informati despre potentialele pericole care va pandesc.

Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata!

Suntem o echipa tanara si dinamica din Bucuresti, inglobata intr-o firma de contabilitate cu o experienta de peste 15 ani. Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavoastra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti.

Galerie foto
  • ...