Fabrilabo - Cursuri de franceza si engleza Bucuresti

Curs de limba engleza online

La Fabrilabo, copiii învata engleza prin jocuri, cântece, miscare, echilibrând partile de întelegere, ascultare, exprimare scrisa si orala. Materialele puse la dispozitie sunt variate, metoda si instrumentele de lucru sunt moderne si interactive, atmosfera ludica, profesorul tânar si dedicat (membru al Institutului Britanic), iar prietenii alesi. Predarea se face exclusiv în engleza, invitând cursantii la dezvoltarea comunicarii naturale în aceasta limba, urmarindu-se în timp dobândirea unui skill de viata pentru viitor.

Cursul English Express este un program anual de învatare si practica a limbii engleze pentru copii si adolescenti. Cursul este format din 30 sedinte derulate saptamânal, urmând structura anului scolar, cu testare initiala de nivel si evaluare continua a cunostintelor dobândite. In functie de nivelul si dorinta participantilor, pregatirea se efectueaza în scopul obtinerii certificatului Cambridge. Grupele nu depasesc 8 cursanti.

Cursurile sunt organizate pe grupe de vârsta astfel:
- Grupa 6 – 8 ani
- Grupa 9 – 11 ani 
- Grupa 11 – 13 ani 

Mai multe detalii despre curs poti afla la telefon 0770 343 827. Înscrierile sunt deschise prin email la salut@fabrilabo.ro

Galerie foto
  • ...