Fancris - Sobe pe roti din cahle de teracota, Bolintin Vale / Giurgiu

Fancris - Detalii firma

Sobele de teracota dateaza inca din epoca bronzului cu mii de ani in urma,pe cand erau adevarate opere de arta si constatam spre mirarea noastra ca si in zilele noastre reprezinta cea mai sanatoasa sursa de caldura,mai mult decat atat sunt aspectoase imbinandu_se perfect cu spatiile moderne nu numai rustice.

Nimic nu este mai placut si mai linistitor ca atunci cand se aude lemnele trosnind in soba si sa spunem poezii copiilor privind focul care peste ani vor ramane doar aceste povesti despre creatiile bunicilor nostri.

Noi,o familie din Jud GIURGIU am vrut sa facem cunoscuta magia focului avand mentor pe tatal nostru ,un adevarat meserias al constructie sobelor de teracota,am trecut la treaba,imbinand cum se putea mai bine utilul cu placutul.

Datorita seriozitatii si promtitudinii de care am dat dovada,insa nu in ultimul rand calitatii produselor noastre,existam pe piata romaneasca de 25 de ani,timp in care am primit foarte multe aprecieri,lucru care ne-a facut sa mergem mai departe cu foarte mare daruinta.

Cu trecerea timpului am devenit mai creativi in ajutorul semenilor nostri care au vrut sa descopere caldura de care au nevoie,asa au luat nastere sobele pe roti,stativ.semineele  cat si centralele termice din teracota,se pot transporta mai usor si se incadreaza perfect in spatiile deja finisate.

Deci putem spune cu tarie  ca noi cunoastem arta ceramicii si magia focului!

Galerie foto
  • ...