Administrare Empire - Administrare imobile, Bucuresti

Intrebari frecvente

Cat de repede voi obtine cotatie?

Colegii nostri se ocupa de solicitarea dvs. imediat dupa ce aceasta a fost inregistrata in timpul orelor de lucru. In cel mai scurt timp posibil veti fi contact/a telefonic si vom stabili care sunt pachetele de care doriti sa obeneficiati.

De ce sunt serviciile voastre mai ieftine?

Suntem o echipa tanara care isi doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Pentru noi este mai important lucrul bine facut decat profitul pe termen scurt.

Cum pot verifica maniera de calcul?

Va oferim transparenta absoluta in ceea ce priveste calculul atat per total cat si individual. Puteti obtine informatiile pe care le doriti atat telefonic cat si online.

Am ales un pachet, cand il pot schimba?

Pachetele noastre sunt personalizabile daca ai achizitionat un pachet care acum nuti se mai potriveste poti face o cerere iar echipa noastra se va ocupa de adaptarea ofertei.  Pentru a adauga servicii suplimentare poti sa trimiti solicitarea via email sau telefonic.

In cat timp se rezolva problemele tehnice?

Fiecare problema este administrata individual, insa echipele noastre tehnice sunt operative iar majoritatea problemelor sunt solutionate in cel mai scurt timp. Credem cu tarie ca fiecare problema isi poate gasi solutia repede si usor.

Cum se tine contabilitatea?

Colegii nostri sunt profesionisti si utilizeaza un program specializat pentru crearea listelor de incasare a cotelor de intretinere, in felul acesta evitam greseli umane. Fiecare imobil este administrat ca o entitate separata si puteti obtine toate informatiile necesare legate de administrarea acestuia.

Galerie foto
  • ...