Szatmari Engineering, Proiectare structuri rezistenta si dirigentie santier - Brasov

Dirigintele de santier

Dirigintele de santier

verifica, pe parcursul derularii lucrarilor de constructie, executarea corecta a acestora. Conform prevederilor articolului 21 din Legea nr. 10/1995 privind calitatea în constructii, beneficiarii constructiilor, persoane fizice sau juridice, au obligatia de a asigura aceste verificari prin contractarea unui diriginte de santier.

Prin acest serviciu, dirigintele de santier reprezinta interesul beneficiarilor, iar la finalizarea lucrarilor, dirigintele de santier întocmeste cartea tehnica a constructiei.

Inspectoratul de Stat în Constructii este institutia care autorizeaza dirigintii, iar pe site-ul lor puteti consulta mai multe detalii despre legislatia în vigoare.

Asiguram dirigentia de santier pentru constructii din clasa de importanta C (cladiri de locuinte cu parter, parter si etaj sau mai mult de doua niveluri,constructii industriale si agrozootehnice,constructii social-culturale care nu intra în categoriile de importanta A si B sau cladiri cu valoare de patrimoniu - cladiri de cult, muzee locale)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743069477 (Ing. Dipl. Daniel Szatmari)
Toamnei , Nr.22, Brasov, judetul Brasov
Distribuie