Fiziokineto Clinic - Clinica recuperare medicala Bucuresti

Despre noi

FIZIOKINETO CLINIC MEDICA este o clinica specializata in recuperarea medicala, care are ca scop îmbunatatirea sanatatii si calitatea vietii pacientilor. Echipa este formata dintr-un colectiv tânar, cu experienta, dedicat si atent nevoilor fiecarui pacient.

Kinetoterapia si fizioterapia sunt proceduri care vizeaza corectia posturii corporale, îmbunatatirea flexibilitatii si stabilitatii articulatiilor, cu scopul de a reda mobilitatea oricarui pacient.

Fiziokineto Clinic Medica este un cabinet specializat, situat în zona 13 Septembrie, deschis pentru a raspunde nevoii de servicii specializate la cel mai înalt standard.

Fiziokineto Clinic Medica ofera terapii de întretinere si reabilitare pentru toate tipurile de traume, probleme fizice, dureri si leziuni sportive. Serviciile diferentiate si utilizarea celei mai eficiente tehnici de tratament pentru fiecare pacient garanteaza rezultate optime, indiferent de complexitatea si gravitatea problemei.

Fiziokineto Clinic Medica are ca scop clar îmbunatatirea sanatatii si calitatii vietii pacientilor, prin redarea mobilitatii si controlul durerii din aparatul locomotor. Tratamentele sunt personalizate conform recomandarilor medicului, iar programele de exercitii sunt realizate individual, sub supraveghere atenta, folosind echipamente de ultima generatie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771174012
Str. Coriolan Caius Marcius, Nr. 34, sector 5
Distribuie