Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Bucuresti

Despre noi

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti este prima facultate de jurnalism înfiintata dupa 1989, prin Hotarârea de Guvern nr. 55 din 19.01.1990, fiind recunoscuta pe plan national si international drept un spatiu al formarii profesionale pentru domeniul stiinte ale comunicarii, la cele mai înalte standarde.

Conducerea operativa a facultatii este reprezentata de Decan, prodecani, directori de departamente, care coordoneaza programele IF si ID, de directorul Scolii Doctorale pentru Domeniul Stiinte ale Comunicarii. Regulamentele interne, procedurile, metodologiile sunt aprobate de membrii alesi în Consiliul Facultatii.

Facultatea noastra are toate programele acreditate de catre Agentia Româna de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Superior (ARACIS) si ofera programe la nivel licenta, masterat si doctorat în jurnalism, comunicare si relatii publice, publicitate si stiinte ale comunicarii.

Cadrele didactice de predare si cercetare sunt profesori membri titulari ai departamentelor facultatii: Departamentul de JurnalismDepartamentul de Antropologie Culturala si Comunicare, Departamentul Învatamânt la Distanta – ID si Scoala Doctorala pentru Domeniul Stiinte ale Comunicarii

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213059788
Bd. Iuliu Maniu, nr. 1-3, complex Leu, corp A, et. 6, sector 6, Bucuresti
Distribuie