Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Recuperare creante comerciale

Serviciu specializat de recuperare datorii

Întâmpini probleme cu clientii care nu si-au achitat facturile sau contractul nu a fost respectat? Solutia ideala pentru tine si compania ta este consultarea unei firme specialiste, care sa te ajute sa-ti recuperezi pierderile. Astfel, serviciile de recuperari creante din Bucuresti pe care ti le oferim vin în întâmpinarea ta cu o echipa profesionista pregatita pentru orice situatie.

Echipa Flusim ofera servicii de recuperari creante, prin care determina datornicii sa-si plateasca restantele împreuna cu penalitatile si comisioanele aferente contractului semnat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne încredintezi actele necesare pentru demararea acestei proceduri. Ne vom ocupa în detaliu de revendicarea valorilor sau bunurilor de care nu ai beneficiat si te vom consulta cu privire la actiunile viitoare.

Recuperari creante ce înseamna

Cea mai întâlnita problema cu care se poate confrunta oricine detine un business si colaboreaza cu mai multe companii se refera la neîncasarea la scadenta a facturilor fiscale ce au fost emise. Astfel se poate ajunge în situatia în care sa fie greu sa recuperezi o suma de bani si chiar sa ai nevoie de ajutorul unei companii specializate. Recuperarile de creante înseamna exact acest proces prin care apelezi la o societate ce te poate ajuta sa colectezi pe cale legala suma de bani pe care nu ai dobândit-o.

 CUM TE PUTEM AJUTA PENTRU RECUPERAREA CREANTELOR

Echipa noastra de specialisti în domeniul juridic te vor ajuta cu tot ce înseamna acest proces de recuperare creante, oriunde în Bucuresti. Dupa ce preluam cazul, vom întocmi un dosar compus din toate actele care stau la baza dreptului de creanta pe care îl pretinzi. Acesta va cuprinde documente precum contract, plati partiale, facturi fiscale, angajamente de plata, bilete de ordine etc.

Pentru ca nu lucram dupa un tipar anume, vom actiona în fiecare situatie în functie si de situatia debitorului, persoana de la care trebuie sa recuperezi suma de bani. Ne vom adapta în vederea solutionarii în prima instanta pe cale amiabila a obligatiilor de plata restante, iar ulterior putem începe si în instanta actiunea de recuperare a creantelor.

 DE CE SA APELEZI LA FIRMA NOASTRA PENTRU RECUPERARI CREANTE DIN BUCURESTI

Echipa noastra pentru recuperari creante din Bucuresti este compusa doar din avocati si juristi experimentati în diferite proceduri si procese pentru recuperarea banilor. Oferim profesionalism si dam dovada de eficienta si seriozitate, tratând fiecare caz cu simt de raspundere si cu dorinta de reusita. Flexibilitatea este un alt atribut pe care îl detinem, mai ales ca este necesar sa te poti adapta dupa situatia de recuperare creante pentru a putea avea efecte pozitive.

Câteva motive pentru care sa apelezi la noi pentru recuperari creante în Bucuresti:

  • Dispunem de tehnici avantajoase pentru recuperare creante într-un mod amiabil
  • Avem o experienta îndelungata în acest proces de recuperare a creantelor atât de la persoane fizice, cât si persoane juridice
  • Ne ocupam cu servicii de recuperare creante oriunde în Bucuresti
  • Suntem pregatiti pentru a solutiona orice problema în recuperarea datoriilor indiferent de complexitate

Totodata, stim exact ce presupune legislatia în vigoare în ceea ce priveste recuperarea de creante si actionam doar cu metode legale. Folosim strategii personalizate si adaptate în functie de criteriile specifice situatiei cum ar fi valoarea creantei, atitudinea debitorului, natura creantei, profilul debitorului si alte caracteristici. Acest lucru te poate ajuta sa ai sanse mai mari de reusita de recuperare a bunurilor sau a banilor.

Este important sa apelezi la o companie pentru recuperari creante deoarece pot aparea în acest proces mai multe inconveniente ce pot tine de opozitia debitorului sau de natura legala – prescriptia. Astfel, te ajutam sa nu risti pierderea creantei sau chiar decaderea din drepturi legale. Asistenta profesionista este destul de importanta de la un anumit pas.

Galerie foto
  • ...