Forest Trans International - Transport auto rutier intern si international, Voluntari / Ilfov

Incarcaturi ADR

Bunuri periculoase.

Noi acoperim o paleta de transporturi vasta, atat din punct de vedere zonal, cat si ca varietate de marfuri si cantitati transportate. De aceea lucram la preturi extrem de competitive, indiferent de cantitatea de marfuri pe care doriti sa o transportati – de la un palet la incarcaturi complete de 20 de tone; si indiferent de tipul de marfa transportata – marfuri generale, periculoase sau care circula sub temperatura controlata.

Clientii nostril  sunt firme din Romania sau companii din alte tari ale Europei Europei  – Spania, Portugalia, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia si Olanda ,etc. acestea fiind cateva din destinatiile noastre. Majoritatea clientilor nostri importa marfuri din Europa de Vest, in cantitati mici, dar care trebuie livrate urgent. Pentru acest tip de transporturi avem posibilitatea de a face grupaj pe camioane de mic tonaj (1.5-3 tone). Au fost cazuri in care a trebuit sa colectam marfuri din zone ale Spaniei, Portugaliei. Sa le grupam in depozite centrale din Barcelona sau Porto, pentru ca mai apoi sa le ridicam si sa le expediem de acolo. Pentru a eficientiza aceste activitati, a trebuit sa ne ocupam atat de depozitarea si manipulare marfurilor, cat si de formalitatile vamale – incluzand completarea actelor.

Ca si casa de expeditii beneficiem de o retea de comunicatii extrem de variata, care ne permite gasirea usoara a modalitatilor de transport in  toate  tarile Europene. Suntem interesati in a ne extinde aria de activitati si destinatii, asa ca asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212678958; 0724204283; 0314025238
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 27A, Pipera Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie