Forever Smile - Dr. Andreea Teaca-Roman

Servicii

Urgente Stomatologie NON-STOP ”on call”
Forever Smile - Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti pregatita sa preia urgente dentare atât în timpul programului cât si în afara orelor de lucru. Serviciul este disponibil pentru adulti si copii deopotriva.
Consultatii de Specialitate
Echipa noastra va ofera consultatii pentru toate ramurile medicinei dentare. Suntem adeptii supra-specializarii medicilor si practicii limitate în diferite ramuri ale stomatologiei. Un medic stomatolog nu poate sa faca orice manopera perfect, dar o echipa de medici pot rezolva orice problema dentara!
Profilaxie
Cu ajutorul detartrajului, air-flow-lui si periajului profesional zâmbetul tau va fi din nou impecabil, fara petele inestetice si coloratiile care se depun în timp. Este recomandata

la fiecare 6 luni.
Odontoterapie
Cariile superficiale, medii si uneori si cele profunde pot fi reparate prin intermediul obturatiilor (plombelor) estetice din compozit. Cariile netratate la timp pot duce la dureri atunci când ajung la nerv si ulterior e nevoie de tratament endodontic.
Endodontie
Cariile profunde care nu mai pot fi reparate printr-o simpla plomba, necesita tratament endodontic, mai exact obturatia de canal.
Protetica
Cuprinde:

Lucrari fixe precum (coroane, punti dentare, fatete, incrustratii/inlay-uri) care refac distructii mari ale dintelui.

Lucrari mobile (proteze partiale sau totale) si

Lucrari semi-mobile în fuctie de caz si optiunile de tratament.
Chirurgie si Implantologie
Extractia dintilor ce nu mai pot fi salvati, extractii molari de minte, rezectii apicale, regenerari osoase ghidate, aditii de os, sinus-lifting, implanturi dentare.
Parodontologie
Comun întâlnita ca "parodontoza", boala parodontala poate fi încetinita din evolutie prin intermediul tratamentelor ce tin de aceasta ramura a medicinei dentare. Chiuretaje în câmp închis sau deschis, detartraje subgingivale.
Pedodontie
Tratamente fara durere special adaptate pentru copii. Avem toata rabdarea de care este nevoie pentru tratamentul piticilor, astfel încât sa i facem sa vina cu placere la dentist.
Cosmetica dentara
Prin intermediul albirilor profesionale, bijuteriilor dentare sau fatetelor puteti dobândi zâmbetul la care visati "Hollywood Smile"
Ortodontie
Ortodontia si ortopedia faciala este specializarea care se ocupa cu corectarea pozitiei dintilor cât si cu dezvoltarea maxilarelor. La noi în clinica veti gasi doar medici specialisti care se ocupa de aparatele dentare. Împreuna cu acestia veti gasi aparatul dentar potrivit pentru cazul dumneavoastra.
Radiologie
Aceasta facilitate va ofera confortul si siguranta unui rezultat de calitate, nefiind nevoie sa mergeti în alta parte pentru efectuarea radiografiilor pe durata tratamentului.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0726104104
Str. George Calinescu, nr. 26, Parter, sector 1
Distribuie