FotoVideoDJ Bucuresti

DJ nunta / botez / eveniment

Daca ati ajuns pe site-ul nostru cu siguranta sunteti in cautarea unei solutii profesionale pentru sonorizarea evenimentului dumneavoastra, nunta, botez, cununie, logodna, aniversare, petrecere privata, petrecere de firma, etc.

DJ-ul nostru dispune de un echipament profesional de sunet si lumini, creand o atmosfera perfecta, astfel incat nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra sa fie un succes deplin.

Toti ce-i prezenti la nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra o sa-si aduca aminte placut de acest eveniment, deoarece DJ-ul stie sa puncteze momentele cheie ale petrecerii, sa faca dedicatii si sa binedispuna invitatii.

Ringul de dans o sa fie mereu plin de invitati care vor dansa pe muzica din anii '50 pana in zilele noastre: retro, rock'n'roll, dance, reggae, italo-dance, r'n'b, hip-hop, soul, reggaeton, house, hore, sarbe din toate colturile tarii, geamparale, romaneasca veche, greceasca, turceasca, arabeasca, manele, indiana, africana, valsuri, tangouri, cafe concert, rock, balade, blues, muzica de relaxare, etc. Playlist-ul nostru contine toate genurile muzicale.

In saptamana premergatoare evenimentului se va stabili o intalnire cu DJ-ul cu privire la programul muzical. Echipamentul si DJ-ul vor sosi la locatie cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului.

Aceste pachete sunt orientative si se pot rearanja in functie de cerintele dumneavoastra.

Va sfatuim sa ne consultati inainte de a alege un pachet de sunet.

La evenimentele de peste 250 de persoane, va rugam sa ne contactati pentru a gasi o cale optima de sonorizare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0721.833.915; 0769.351.400
B-dul Basarbia, , nr. 256, sector 3, Bucuresti
Distribuie