Casa Funerara Anghel

Ce oferim

SICRIU SI CRUCE
Dispunem de o gama variata de sicrie complet echipate,  nuante diferite, din brad, stejar, cires, nuc, fag, sicrie de lux, sicrie de import, toate complet echipate cu accesorii, perna si lenjerii.

ARANJAMENTE FLORALE, COROANE
Realizam coroane funerare, jerbe, orice aranjament floral funerar pe baza de comanda în prealabil pentru Bucuresti - Ilfov.

PERSONAL PENTRU RIDICARE SI TRANSPORT
Echipa noastra este formata doar din oameni responsabili, cu respect fata de semeni, certificati si avizati psihologic special pentru aceasta activitate.Noi ne comportam si ne ocupam cu atentie, respect, compasiune si responsabilitate, ca si cum ar fi vorba de un membru al familiei noastre.

TRANSPORT FUNERAR INTERN SI INTERNATIONAL
Soferii nostri avizati si certificati se ocupa cu multa atentie si respect de ridicarea corpului neînsufletit si transportul acestuia, atât între localitati, local sau international.Masinile noastre sunt avizate si autorizate si respecta toate normele de igiena impuse de lege, avem atât masini frigorifice pentru transport între localitati si international dar si masini de parada.

CAPAC FRIGORIFIC
Va punem la dispozitie mai multe modele de capac frigorific, capac pe care îl aducem noi la adresa unde este necesar, capacul se alege în functie de culoarea si modelul sicriului, iar pentru acesta se plateste o taxa/zi de folosire.
 
CATAFALC
Odata cu produsele pe care vi le livram la adresa la care aveti nevoie, la cerere, aducem si catafalc pentru sicriu.
 
CATERING PARASTAS/PACHETE
Firma noastra de catering va pune la dispozitie atât mâncare gustoasa, proaspat gatita, cât si coliva, prescuri, colaci, cozonac, dar si alte produse la cerere si în functie de traditii sau doleante.Parastasele se pot organiza si la restaurant. Se stabilesc meniurile la alegere.


CONSTATARE DECES/ ACTE DECES
Medicul nostru se deplaseaza la dumneavoastra la adresa, pentru constatare deces. Ulterior acestui fapt vi se elibereaza actele si adeverintele necesare depunerii la capela, obtinerii certificatului de deces. Dupa înbalsamare se elibereaza si adeverinta de înhumare necesara la biserica/cimitir.
 
EFECTE FUNERARE
Avem o oferta variata de efecte funerare, prosoape, lumânari, batiste, tamâie, icoane.Pachetul complet pentru biserica include: 4 prosoape mari cu lumânari mari, 6 prosoape medii , 5 candele, 12 lumânari, 12 batiste cu banut , icoana, toiag, orar mic, orar mare, tamâie, bentite doliu.
 
ÎNBALSAMARE, TOALETARE, ÎMBRACARE
Autopsierul nostru se ocupa de înbalsamare/tanatopraxie în spatiul special amenajat si autorizat, dupa ce corpul neînsufletit a fost depus 12-24 ore în camera frigorifica. Tot aici se desfasoara si toaletarea, îmbracarea si asezarea în sicriu a persoanei decedate, apoi va fi transportata catre capela. La cerere se poate face  si cosmetizare.
 
VASE, COLIVE
Firma noastra de catering va pune la dispozitie atât mâncare gustoasa, proaspat gatita, cât si coliva, prescuri, colaci, cozonac, dar si alte produse la cerere si în functie de traditii sau doleante. 

Galerie foto
  • ...