Garden Arc Concept - proiectare, amenajari peisagistice

irigatii

Irigarea eficienta are influenta asupra întregului proces de dezvoltare a plantelor si asupra calitatii acestora. Fie ca este vorba de instalatii de irigat prin aspersie sau picurare, acestea au rolul de a asigura cantitatea optima de apa tuturor tipurilor de plante. 

?

Prin irigatii intelegem furnizarea apei necesare pentru plante intr-un ritm special in functie de plante, de sezon sau de momentul zilei. Important de stiut este faptul ca plantele nu se uda atunci cand este arsita afara deoarece dauneaza foarte mult structurii fiecarei plante in parte, atat pentru partea de suprafata, cat si pentru radacina. 

?

In cazul amenajarilor peisagistice necesitatea pentru un sistem de irigatii bine pus la punct, prin care toate plantele sa primeasca aportul de apa necesar, intr-o cantitate precisa este vital.

?

Sisteme complexe de aspersoare distribuie mult mai bine apa, intr-un mod uniform, intr-un anume timp si intr-o cantitate precisa. Un astfel de sistem insa, trebuie achizitionat si apoi instalat, iar pentru rezultate de calitate este nevoie de o echipa de profesionisti care sa realizeze acest montaj.

Galerie foto
  • ...