Gemina Group, Bucuresti

Hale industriale

Halele industriale din beton GEMINA sunt mai eficiente decât halele metalice clasice din foarte multe puncte de vedere.

Proiectam, producem si montam constructii (civile si industriale) din elemente prefabricate din beton deoarece consideram ca sunt cele mai bune solutii de pe piata pe care le putem oferi unui beneficiar la ora actuala în acest domeniu.

Va evidentiem câteva avantaje ale unei constructii din prefabricate GEMINA (hala industriala din beton):

 

Fata de halele metalice, halele prefabricate din beton prezinta caracteristici duble de izolare termica, oferind stabilitate si confort termic chiar si în absenta unor echipamente tehnice suplimentare de mentinere a conditiilor optime de microclimat prin încalzire sau, dupa caz, racire.

O hala prefabricata din beton, prin inertia sa termica foarte buna, aduce economii de 30%-50% la consumul de energie (gaz si de electricitate) necesara climatizarii.

Rezistenta la foc este considerabila, aprope toate elementele cladirilor GEMINA au rezistenta la foc de 120-180 minute, în timp ce structurile metalice cu panouri

Pentru orice constructie GEMINA, rezistenta seismica este foarte ridicata, acest tip de cladire putând fi realizat în toate categoriile de zone seismice (cu sau fara elemente verticale de rigidizare, dupa caz).

Rezistenta la impact, la lovire, este o alta caracteristica prin care constructiile GEMINA sunt superioare altor tipuri de constructii, în special celor metalice.

„sandwich” au o rezistenta la foc de 0 minute.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729032728; 0314336508
Intr. Gheorghe Simionescu, Nr. 13, Sector 1, Bucuresti
Distribuie