Genesis College, Gradinita, Scoala Primara si Liceu - Bucuresti

Gradinita Genesis Collegiate

Gradinita Genesis Collegiate promoveaza educatia de excelenta, descoperind, dezvoltând si promovând potentialul nativ al fiecarui copil.

Descoperim, dezvoltam, promovam potentialul fiecarui copil!

Valori: educatie, cultura, excelenta, evolutie, Quality education, comunicare, pasiune, creativitate, cunoastere, calitate, deschidere, onestitate, inovatie. Contact: Telefon/Fax: 031 425 05 62 ; Email: gradinita@genesis.ro

 

400 de copii învata astazi la Genesis, într-un climat securizant emotional, în care sunt încurajati sa se descopere, sa îsi formuleze obiective înalte si sa le urmeze cu pasiune. Consideram ca nevoia de învatare, de cultura, de frumos si de echilibru sunt nevoi umane esentiale, de aceea am creat pentru elevii nostri programe educationale care sa îi îmbogateasca din punct de vedere intelectual, cultural si emotional.

La Genesis, elevii beneficiaza de un program extins de Enrichment, care sa le dezvolte creativitatea, abilitatile STEM, capacitatea de a-si argumenta ideile, abilitatile artistice si sportive si cultura generala. Prin strategiile noastre educationale, încurajam performanta, fapt demonstrat de rezultatele la Examenul de Evaluare Nationala si de rezultatele la concursurile nationale si internationale.

Punem la fel de mare accent pe dezvoltarea socio-emotionala si pe potentarea trasaturilor de caracter care sa le permita elevilor nostri sa devina oameni echilibrati si cetateni responsabili si activi ai unei lumi diverse, multiculturale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314250563 (Scoala); 0314250562 (Gradinita)
Soseaua Straulesti, Nr. 89A, Sector 1, Bucuresti
Distribuie