Georgiana Claudia Din - Cabinet avocat Bucuresti

Recuperari creante

Daca va aflati in una din urmatoarele situatii:

  • detineti facturi fiscale ajunse la scadenta si debitori care nu-si onoreaza platile;
  • detineti file CEC sau Bilet la ordin cu refuz de plata;
  • sunteti parte intr-un contract, iar cocontractantul nu si-a indeplinit obligatiile asumate;

    Cabinetul nostru va ofera servicii profesionale de recuperare a creantelor ce pot izvori din activitati comerciale, imprumuturi nerestituite la termen, drepturi salariale ori creante nascute in urma solutionarii partajului. Va asistam in toate etapele legale necesare in vederea obtinerii de rezultate optime.

     Folosind procedura amiabila de recuperare a creantelor, pe de o parte, incercam sa minimalizam costurile incercand astfel sa evitam o agravare a situatiei financiare a ambelor parti, iar pe de alta parte, incercam sa rezolvam totul prin buna intelegere, optand astfel pentru mentinerea relatiilor comerciale cu societatile partenere.

Daca in urma demersurilor efectuate, debitorul refuza a-si indeplini de buna voie obligatiile, vom demara prcedura litigioasa in vederea recuperarii debitelor, respectiv vom obliga debitorii prin intermediul instantelor judecatoresti. Iar in ceea ce priveste pasul urmator, acela de a pune in executare hotararile date de instante, precum si alte titluri executorii, ne bucuram de colaborarea cu unii dintre cei mai competenti si exigenti executori judecatoresti.

PREZENTATI-NE SITUATIA DUMNEAVOASTRA COMPLETAND FORMULARUL DE LA SECTIUNEA CONTACT SI UNUL DINTRE SPECIALISTII NOSTRI VA VA CONTACTA IN MAXIM 48 DE ORE.

Galerie foto
  • ...