GFC Proservices - Dezinsectie, deratizare, dezinfectie Non Stop, Bucuresti

Ce inseamna deratizarea ?

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestoara la un nivel numeric redus.”

De ce trebuie facuta deratizarea ?

Stiati ca rozatoarele sunt cele mai numeroase mamifere de pe glob , ele reprezinta o treime din fauna globului ?

Soarecii pot provoca daune masive economice in intreprinderi din industria alimentara, supermarket-uri, depozite de cereale, dar si in hoteluri si restaurante, deoarece acestia consuma alimente de toate tipurile pe care le si contamineaza. Chiar si in casele private pot patrunde uneori si se instaleaza in camari si dulapuri de alimente. Soarecele de casa este si el purtator de numerosi agenti patogeni si paraziti.

Stiati ca spre deosebire de sobolani, soarecii se inmultesc atat de repede incat 2 soareci ar putea avea un milion de descendenti intr-o luna ??

Unde se gasesc rozatoarele ?

Rozatoarele se pot gasi in gospodaria dumneavoastra si in general au un mare apetit pentru ros. Unele rozatoare sunt specii distructive si raspandesc boli, infesteaza alimente si distrug proprietati.

Cea mai grava problema o reprezinta soarecii si sobolanii, care sunt daunatori sanatatii si in acelasi timp sunt purtatorii celor mai periculosi paraziti.

In ce moment trebuie facuta deratizarea?

Deratizarea se poate face preventiv ,pentru a nu avea grija rozatoarelor sau in momentul in care spatiul este deja infestat .

Dezinsectienonstop este solutia dumneavoastra . Suntem ORIUNDE , ORICAND ……dar NU ORICUM! la dispozitia dumneavostra pentru sanatate si comfort .

Cat costa deratizarea   ?

La fel ca si dezinsectia nu este un pret fix si se calculeaza la mp si gradul de infestare , pretul difera in functie de cerintele clientului .

Galerie foto
  • ...
  • ...