GNC Time Serv - tinichigerie-vopsitorie auto Voluntari, Ilfov

Vopsitorie auto

Vopsirea ecologica a autoturismelor se realizeaza cu respectarea normelor Comunitatii Europene de protectie a mediului, emisiile de solventi organici si toxicitatea fiind foarte reduse.

Cuptor de vopsit - cabina ultramoderna de vopsitorie marca USI-Italia Activitatea de vopsitorie se desfasoara in cabine de vopsit de ultima generatie asigurand un grad ridicat de executie a serviciilor prestate. Vopselele pe baza de apa sunt preparate in laboratoarele proprii cu ajutorul unui sistem computerizat pentru respectarea culorii initiale a autovehiculului si a unei inalte calitati a lucrarii.

Specialistii nostril isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne,economice si ecologice metode tehnice.Pregatirea autovehiculului pentru vopsitorie in spatiu special amenajat,dotat cu filtru si grup de aspiratie,in scopul protejarii si al mentinerii curateniei,care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat.

Avem in dotare echipamente pneumatice pentru slefuire,uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului realizata cu ajutorul lampilor cu unde inflarosii.

Izolarea autovehiculului in timpul vopsirii se face integral,indiferent de numarul elementelor vopsite,pentru evitarea gazari celorlalte elemente.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722367604
Str George M Georgescu,, nr 7, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie