Arici Pogonici - Gradinita sector 4

Gradinita Berceni Arici Pogonici

Copiii sunt adevarate miracole in viata noastra si trebuie tratati cu multa grija, intelegere, devotament si mai ales cu multa, multa dragoste. Gradinita Berceni, are o singura misiune de realizat, aceea de a va ajuta sa va transformati copiii in oameni adevarati. In oameni, da, petru ca azi, in vremurile pe care le traim, “a fi om e lucru mare”. Gradinita a fost astfel creata incat sa implineasca toate cerintele copiilor la varsta prescolara. Dotarile sunt de asemenea conform varstei si nevoilor prescolarilor, incepand cu mobilierul din salile de clasa si terminand cu dormitorul unde odihna si confortul copiilor este pe primul loc.
In ceea ce priveste siguranta, aceasta este foarte importanta pentru noi, Gradinita sector 4 Arici Pogonici, tocmai pentru ca stim ca viata unui copil este nepretuita. Datorita camerelor de supraveghere existente in fiecare sala de clasa, in sala de mese, va puteti convinge si dvs in orice moment al zilei, oriunde v-ati afla, ca ne facem datoria conform angajamentului luat fata de dvs. Daca locuiti in zona, mai ales, Gradinita Berceni Arici Pogonici, este locul unde copilul dvs va invata totul despre lume, unde se va pregati pentru viata, emotional, intelectual, fizic si social.


Gradinita Berceni - Educatia de care copilul Dvs are nevoie !
In ceea ce priveste oferta educationala, la gradinita noastra copiii vor avea parte de o educatie pe masura aptitudinilor si calitatilor fiecaruia. Obiectivele principale ale procesului educational sunt urmatoarele: îngrijirea atenta a fiecarui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viata sanatos, pentru mentinerea unei dispozitii si a unui tonus pozitiv, pentru echilibru si dezvoltare armonioasa de la cea mai mica vârsta.
Gradinita Berceni Arici Pogonici are misiunea de a crea conditiile ideale din punct de vedere spiritual, material, emotional, astfel incat cadrul in care se desfasoara activitatile instructive-educative sa fie unul favorabil si corespunzator normelor si valorilor necesare dezvoltarii armonioase a fiecarui copil. Aici, la gradinita sector 4, copilul dvs va avea acces la o educatie complexa si echilibrata, implementata prin metode modern si eficiente, iar iubirea este si va fi mereu baza oricarui proces de invatare.
Programa conform careia se desfasoara activitatea de invatare in Gradinita Arici Pogonici, cuprinde activitatile impuse de Ministerul Educatiei, precum educatia fizica, educatia pentru societate, desen, picture, cunoasterea mediului, abilitati practice etc. In functie de dorintele dvs si de abilitatile copiilor, acestia mai pot urma cursuri de dans, inot, arte martial, tenis, informatica. De asemenea, la gradinita noastra, se mai pot efectua sedinte de logopedie si psihoterapie, atunci cand acestea sunt necesare. Printre activitatile extracurriculare se numara vizitele la muzee, Gradina Botanica, Zoo, Ferma de Animale, excursii etc.


Gradinita Sector 4 Arici Pogonici - Totul pentru linistea parintilor...
Si noi suntem parinti. De aceea stim prin ce treceti cand trebuie sa alegeti gradinita ideala pentru copilul sau copiii dvs. Multi dintre noi au trecut prin asta si nu doar o singura, deci va cunoastem framantarile si temerile, insa la gradinita sector 4 Arici Pogonici, facem totul pentru sanatatea, siguranta copiilor si pentru linistea parintilor. Pentru noi relatia cu parintii este foarte importanta, mai ales din punctual de vedere al educatiei copiilor. Parintii sunt o parte integranta a procesului educative si de aceea comunicarea cu ei este foarte stransa si se desfasoara pe mai multe cai:
• Email-uri saptamanale de informare
• Sedinte cu parintii
• Consultatii individuale cu parintii
• Comunicare directa cu parintii, la telefon, fata in fata, prin email
• Comunicare prin site-ul gradinitei, pagina de “Stiri”
• Facebook ,deoarece suntem in era retelelor de socializare
Sanatatea copiilor dvs este esentiala in procesul de crestere. Mesele copiilor sunt astfel concepute incat ei sa primeasca zilnic aportul de nutrienti necesar conform varstei. Echipa medicala de la Gradinita Berceni e cea care calculeaza aportul caloric al fiecarei mese, iar meniul se modifica in fiecare saptamana. In fiecare vineri li se ofera copiilor posibilitatea sa-si faca singuri salata, pentru a invata practic ce inseamna sa mananci sanatos.
In viata fiecarui copil, mai ales a celor care abia incep sa-si educe miscarile si sa-si descopere abilitatile fizice, se mai intampla si mici accidente, cu rani usoare. “Juliturile”, “bubitele” si micile vanatai, din pacate, nu lipsesc nici la Gradinita Berceni Arici Pogonici. Insa atunci cand aceste accidente se produc suntem cu totii in masura sa facem ceea ce e necesar : sa dezinfectam si, mai ales, sa mangaiem.
La Gradinita sector 4 Arici Pogonici scopul principal este de a-I face pe copii sa se simta ca acasa. Totul, de la mobilier pana la personal este gandit si realizat pentru ca acest scop sa fie atins. Pentru cei care inca nu s-au decis, gradinita Berceni nu face discriminari in ceea ce priveste regulile de inscriere. Copiii sunt bineveniti indiferent de rasa, culoare, religie, nationalitate, sex sau varsta. Doar la Gradinita Arici Pogonici copilul dvs a fi in deplina siguranta, iar dvs va veti regasi linistea de care aveati nevoie.

Galerie foto
  • ...