Bel Sorriso - Gradinita, Scoala, After School Voluntari

Oferta educationala

Gradinita ,,BEL SORRISO ”are ca scop formarea unor copii cu resurse adaptabile la solicitarile sociale si cu un sistem axiologic bine conturat.

Asiguram copiilor un cadru optim pentru a le favoriza implicarea activa si creativa in actul educational, la inceputul formarii lor ca cetateni responsabili ai societatii civile.
Toate schimbarile si inovatiile in educatie ii afecteaza direct pe copii, prin urmare ei trebuie se fie considerati parteneri in procesul educational.

Gradinita ,,BEL SORRISO” ofera beneficiarilor ei directi, copiii, in primul rand personal calificat, capabil sa asigure folosirea celor mai eficiente cai si metode in activitatea cu acestia, imbinand ideile pedagogice traditionale autohtone cu ideile alternative moderne din lume, respectand planul de invatamant si programa aprobata de MEN (cu extinderi).

Personalul angajat al unitatii de invatamant, ajutat de dotarea materiala de exceptie, va urmari atat in orele prevazute in programa cat si in cadrul  optionalelor, formarea copiilor, tinand seama de cerintele viitorului.

Prin activitatile desfasurate se urmareste pregatirea copiilor pentru scoala, activitatile instructiv-educative urmarind programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale cu extinderi, extinderi ce conduc la obtinerea performantei.

Ne propunem sa fim o gradinita democratica pentru copii, cu structuri clar definite, cu relatii bazate pe incredere si respect reciproc.

 

De ce noi?

Deoarece prin activitatile desfasurate promovam performanta, competitia, cooperarea si incurajarea initiativei individuale. Curriculum-ul institutiei este diversificat ,extins fata de programa scolara, atractiv si realizat prin consultarea parintilor.

Programul educativ cuprinde:

  • activitati obligatorii (din programa aprobata de MEN), cu extinderi ce conduc la performanta
  • limba engleza zilnic
  • activitati optionale: dans (balet) inot (pe toata perioada anului), aikidolimba engleza , piancurs de inteligenta emotionala( winner kids), educatie muzicalalimba franceza, robotica, sporturi in limba engleza, cursuri de instrumental: chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, tobe.
  • activitati extracurriculare: excursii, vizite la muzee, vizionari spectacole de teatru si circ)

O metoda specifica de lucru cu copiii o reprezinta dramatizarile din operele marilor clasici: I.L.Caragiale, H.CH. Andersen, W. Shakespeare, Sir Arthur Doyle, Oscar Wilde.

CONCURSURI GRADINITA :

  • SUPER PITICOT
  • FORMIDABILII
  • COLORAM SI INVATAM
  • DISCOVERY
  • JURNALUL EXPLORATORULUI ISTET
Galerie foto
  • ...