Dreamland - Gradinita Bucuresti

Curriculum

Gradinita Dreamland urmeaza procesul instructiv-educativ în conformitate cu noul Curriculum pentru educatia timpurie aprobat prin O.M. nr. 4694/02.08.2019 care are ca principiu de baza dezvoltarea holistica a copiilor, cu accent pe comunicare, interactiune si dialog. De asemenea, curriculum se caracterizeaza prin abordarea integrata a activitatilor, o educatie centrata pe copil, ce presupune cunoasterea si valorizarea unicitatii acestuia si un proces de învatare activa. Pe lânga domeniile experientiale prevazute de acesta sunt desfasurate activitati de limba engleza pe tot parcursul zilei, cluburi si ateliere educationale.

Specificul gradinitei

Pe lânga programul educational national pe care îl respecta, Gradinita Dreamland urmeaza si o curricula bazata pe modele alternative de învatare, principalul scop fiind dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor.

Limba engleza ocupa un rol principal în activitatile educationale, fiind utilizata pe tot parcursul zilei. Totodata, programul gradinitei încurajeaza învatarea limbilor straine si derularea altor activitati extracurriculare care sa stimuleze aptitudinile individuale: arte plastice, muzica, dans, educatie fizica, etc.

Atentia catre nevoile copiilor si monitorizarea permanenta a progresului si sanatatii celor mici sunt principii de baza pentru educatorii nostri care vor transmite la sfârsitul saptamânii, lunii sau anului, rapoarte punctuale, catre parinti, cu privire la evolutia prescolarului, precum si recomandari de dezvoltare a aptitudinilor personale.

Din anul 2015, gradinitele Dreamland au devenit si centre Fastrackids.

 Ce este FasTracKids?

 – FasTracKideste numele dat unui set de programe educationale de exceptie, adresat copiilor intre 6 luni si 8 ani. Scopul final al tuturor acestor programe este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

– Tot FasTracKids este si numele echipei de traineri-pedagogi, poate cei mai buni din orasul tau, care au fost selectati, pregatiti si acreditati de catre FasTracKids International, sa-i insoteasca pe copii in aceasta incursiune inedita si interactiva, in calitate de educatori.

– FasTracKids desemneaza in acelasi timp si cea mai mare retea de centre de educatie prescolara complementara din intreaga lume. Franciza FasTracKids este astazi raspandita pe toate continentele totalizand peste 300 de centre. Reteaua FasTracKids din Romania numara 14 centre in 9 orase ale tarii.

– Un Centru FasTracKids  (Academie FTK) nu-si propune sa inlocuiasca gradinitele din comunitatea sa, ci sa colaboreze si sa completeze programa scolara  standard. Prin acest tandem FasTracKids  – gradinita , orice copil va avea parte de o educatie completa menita sa-l pregateasca pentru scoala, dar poate si mai important, pentru intreaga viata.

 

Desi folosim metodologii si tehnologii de ultima generatie care implica invatarea multisenzoriala, la FasTracKids nu uitam nicio clipa ca cea mai eficienta metoda de invatare pentru copii este JOCUL. Astfel joaca devine principalul nostru instrument de invatare iar aceasta ne justifica si sloganul:

“Educatie de calitate, atent deghizata in distractie!” 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0787521511
Str. Plugarilor, nr. 20-22, Sector 4, Bucuresti
Distribuie