Mary Poppins - Gradinita & After School Bucuresti

Gradinita Mary Poppins

Gradinita Mary Poppins este una dintre cele mai cunoscute institutii de învatamânt prescolar din zona de nord a capitalei, Herastrau, cu predare bilingva, româna-engleza, înfiintata în anul 2001, acreditata national de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), conform Ordinului de Ministru nr. 4501/02.09.2014.

Gradinita Mary Poppins este un tarâm de poveste unde copiii vin cu placere, se simt în siguranta si iubiti, unde învata lucruri interesante într-un mediu calm si relaxant, propriile experiente fiind baza dezvoltarii personale.

Gradinita Mary Poppins promoveaza educatia în toate dimensiunile ei, acordând fiecarui copil sansa de a deveni capabil sa reactioneze creativ si responsabil in situatii diverse d e viata, prin punerea în valoare a calitatilor personale. Copiii obtin competentele cheie necesare trecerii într-o treapta superioara de educatie, oferindu-le mai târziu, ca adulti, oportunitati reale de a învata si de a mentine aceste aptitudini si competente.

Limbile de predare si de conversatie sunt engleza si româna, astfel încât copiii sa comunice si sa învete în ambele limbi. Gradinita Mary Poppins este alegerea potrivita pentru familiile care îsi doresc o gradinita unde copiii îsi dezvolta mintea, creativitatea si spiritul. Copiii participa la ore de limba engleza ,la cluburi de actorie, aikido, educatie fizica, dans, jocuri de echipa, excursii si vizite tematice.

Îi învatam pe copii sa descopere cine si ce pot fi, prin cultivarea unor calitati precum respectul si stima de sine, gândirea pozitiva, responsabilitate, spiritul de echipa, toleranta, adaptabilitate.

Jocul este modalitatea prin care copiii descopera noul, învata sa relationeze, sa comunice si sa exprime ceea ce simt. Primii ani din viata copilului si perioada imediat urmatoare pun bazele dezvoltarii personalitatii si a placerii lui de a învata, de a interactiona în comunitate si a interesului sau fata de lume.

Membrii echipei Mary Poppins sunt alesi în primul rând pentru dragostea si afectiunea fata de copii, pentru grija si atentia pe care le-o ofera si, nu în ultimul rând, pentru pregatirea profesionala si experienta în domeniul educational.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212333868; 0723597206; 0745285826
Str. Aron Cotrus, Nr. 69 E, Sector 1, Bucuresti
Distribuie