Max und Moritz Kinder - Gradinita limba germana & After School Bucuresti

Program gradinita

Rutina de dimineata:

8:00 a.m.

Întâlnirea de dimineata este un moment pentru a saluta pe toata lumea si a ne începe ziua. Activitatile de la întâlnirea de dimineata includ program de inviorare, cercul de dimineata, cântece, sarcini pentru copii,  calendar, vreme, introducerea de noi litere si numere ale saptamânii si introducerea activitatilor zilelor.

Activitati didactice:

9:30 a.m. – 10:15 a.m.

O varietate de activitati adecvate dezvoltarii care încurajeaza învatarea în toate domeniile de dezvoltare. Descriere de imagini / carti ilustrate, insusirea vocabularului nou, discutii tematice, basme, povesti, jocuri cu degetele, poezii, cantece, joc didactic. Aceste activitati sunt facilitate de profesor.

Pauza de mic-dejun

10:15 a.m. – 10:30 a.m.

Copiii manânca împreuna.

Joc liber supravegheat:

10:30 a.m. – 11:30 a.m.

Jocul liber supravegheat reprezinta un aspect esential în dezvoltarea copiilor si este o componenta de baza în cadrul gradinitei noastre. În timpul jocului liber, copiii sunt încurajati sa exploreze, sa-si manifeste creativitatea si sa-si dezvolte abilitatile sociale si emotionale.

Activitati ghidate:

11:30 a.m. – 12:30 a.m.

Activitatile ghidate sunt o parte importanta a programului nostru educational la gradinita. Aceste activitati sunt structurate si facilitate de catre educatori, având scopul de a sprijini si de a ghida dezvoltarea copiilor în diferite domenii.

Echipa noastra de educatori pregateste activitati ghidate adaptate vârstei si nevoilor individuale ale copiilor. Acestea pot include activitati de învatare a literelor si cifrelor, experimente stiintifice, proiecte de arta si creatie, jocuri de rol, activitati muzicale si multe altele.

Preluarea copiilor de catre familie:

12:30 p.m.

La jumatatea zilei o parte dintre copii merg la casele lor iar ceilalti ramân la programul prelungit.

Masa de prânz

12:30 p.m. – 13:30 p.m.

Masa de prânz a copiilor este un moment important si plin de importanta în cadrul gradinitei noastre.

Ne preocupam sa le oferim copiilor o experienta alimentara sanatoasa, echilibrata si plina de nutrienti.

Mâncarea servita la masa de prânz este pregatita cu atentie si grija, respectând standardele de siguranta si igiena alimentara.

Meniul nostru este diversificat si se bazeaza pe principiile unei alimentatii echilibrate, care include o varietate de legume, fructe, proteine si cereale integrale.

Timp odihna sau joc interior/exterior:

13:30 p.m. – 15:00 p.m.

Grupele mici au parte de un program de odihna. Timpul alocat somnului este foarte important în cresterea sanatoasa a copiilor. Grupele mari au parte de activitati de joc diversificate la interior sau la exterior.

Activitati didactice conduse:

15:00 p.m. – 16:00 p.m.

Aprofundarea, diversificarea si completareatematicii de dimineata, basme, cântece, joc de grup didactic / teatru-mima. 

Pauza de gustare

16:00 p.m. – 16:30 p.m.

Gustarea între mese are o importanta semnificativa în alimentatia copiilor si în mentinerea unui nivel adecvat de energie si nutritie pe parcursul zilei.

Activitate practica didactica

Joc exterior sau plimbari în natura în functie de conditiile meteo.

Joc liber

17:30 p.m. – 18:00 p.m.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0726374434
Str. Plugarilor, Nr. 24, Sector 4, Bucuresti
Distribuie