Palatul Copiilor - Gradinita, After School sector 3

Facilitati gradinita

Gradinita îsi desfasoara activitatea într-un spatiu de aproximativ 500 mp din care: 4 sali de activitate si dormitoare, 2 sali de masa si 2 sali de portionare a mesei, o biblioteca, o bucatarie proprie, un cabinet metodic, un cabinet medical, un cabinet consiliere, 3 grupuri sanitare si o sala de 90 metri patrati pusa la dispozitie pentru activitatile optionale, de educatie fizica si organizari de evenimente.

Gradinita dispune si de o curte exterioara si loc de joaca în care copiii se vor relaxa în aer liber.

Masa copiilor este asigurata de bucataria proprie, meniul fiind stabilit prin consultarea unui medic pediatru si a unui specialist în nutritie si monitorizata atent de asistenta medicala a gradinitei.

Sanatatea este monitorizata prin triajul zilnic si supravegherea pe tot parcursul zilei de catre asistenta medicala a gradinitei în colaborare cu medicul pediatru al gradinitei.

Asistenta psihologica permanenta.

Supraveghere video online cu cod de acces pentru parinti si limitarea accesului persoanelor straine prin sistem de siguranta video.

Sisteme de siguranta montate la ferestrele locatiei care blocheaza deschiderea acestora de catre copii, precum si sisteme de protectie a prizelor.

Saltele din spuma cu memorie.

Transport la cerere.
 

Galerie foto
  • ...