Princess Baby Care - Cresa, Gradinita, After School Bucuresti

Cresa privata sector 3

La Cresa Princess Baby Care, primim copilasi cu varste incepand de la 1 an si 6 luni. Alaturi de noi, fiecare copilas se adapteaza usor in colectivitate si il ajutam cu grija, pas cu pas, sa invete sa vorbeasca, sa mearga bine, sa renunte la scutec. De asemenea, la noi micutii gasesc jucarii si materiale educationale adaptate varstei lor fragede care ii ajuta sa invete si sa asimileze informatii si concepte noi, in joaca.

Alaturi de noi, fiecare copilas se adapteaza usor in colectivitate si il ajutam cu grija, pas cu pas, sa invete sa vorbeasca, sa mearga bine, sa renunte la scutec. De asemenea, la noi micutii gasesc jucarii si materiale educationale adaptate varstei lor fragede care ii ajuta sa invete si sa asimileze informatii si concepte noi, in joaca.

Stim ca un copil mic are nevoie de mai multa caldura, grija, empatie si comunicare. Pe toate acestea le oferim tuturor micutilor care intra in familia noastra, astfel incat ei sa se simta confortabil si in siguranta, fiind deschisi catre invatare si dezvoltare.

Ne bucuram ca am creat o atmosfera de mare familie pentru copii, in care se simt confortabil si fericiti!

Galerie foto
  • ...