Spectrum - Gradinita, Scoala, After School Bucuresti

Dotari

Campusul nostru din str. Balta Albina, nr. 9,  ofera spatii generoase, dotate corespunzator nevoilor elevilor, cu un ambient propice activitatilor educative. Salile de clasa sunt spatioase, luminoase si amenajate adecvat cu videoproiectoare care au rolul de a îmbunatatii procesul educational de predare-învatare:-Cabinet de informatica dotat cu 20 de calculatoare-Laborator de stiinte ale naturii- Cabinet pentru limbi straine- Cabinet de muzica- Sali de prezentare- Atelier de arte plastice- Biblioteca scolara- Sala de sport-Spatiu în aer liber destinat activitatilor sportive si recreative- Cabinet medical, izolator- Cabinet consiliere

Clasele sunt mobilate modern, cu mobilier ergonomic adecvat diferitelor categorii de vârsta, în culori vesele, usor de asamblat în functie de tipul de activitate.

Numarul maxim de elevi din fiecare clasa este 20 pentru primara si 16 pentru gradinita, facând posibila desfasurarea activitatilor într-un mediu familial si sigur, cu atentie remarcabila pentru fiecare copil.

Galerie foto
  • ...