Gradinita Strop de Roua nr. 199 sector 4

Spatiul gradinitei

Gradinita gazduieste peste 500 de copii anual, repartizati in 14 grupe cu program prelungit si 2 grupe cu program normal care isi desfasoara activitatea in doua cladiri.
O cladire gazduieste 6 grupe de copii cu dubla functionalitate, 6 dormitoare, un cabinet medical, o sala de sport, sala de festivitati, bucatarie, grupuri sanitare adecvate varstei copiilor, precum si o spalatorie.
Cealalta cladire adaposteste 10 grupe de copii cu tripla functionalitate, cabinet medical, cabinet psihologic, spalatorie, grupuri sanitare.

Ambele cladiri dispun de un climat placut, sunt dotate corespunzator nevoilor copiilor, mobilierul si dotarile fiind de calitate, atractive si de ultima generatie. Deasemenea, mobilierul corespunde standardelor pentru protectia copiilor (materiale naturale, asigurara pozitia corecta a copilului si securitatii acestuia).

Curtea gradinitei este spatioasa, curata, dotata cu aparate de joaca construite sa ofere copiiilor securitate si amuzament in timpul jocului (tobogane, balansoare, leagane, casa papusii, nisipare si altele).

Galerie foto
  • ...