Capsunica - Gradinita sector 3

Despre noi

in primul rand, dorim sa multumim parintilor care ne-au acordat increderea de a ne lasa in grija minunatele lor comori si, in acelasi timp, parintilor care vor alege gradinita noastra pe viitor.

De aceea, gradinita Capsunica (zona Dristor) promoveaza un program de invatare care pune accent pe dezvoltarea personala a fiecarui copil, pe descoperirea valentelor sale cognitive si creative si pe valorificarea potentialului fiecarui copil.

Credem in unicitatea fiecarui copil si, de aceea, misiunea asumata de noi este de a ajuta fiecare copil sa se descopere, sa se cunoasca si, astfel, sa fie mai bine pregatit pentru viata sociala.

Deviza noastra: “Educatia este dobandirea artei de a utiliza cunostintele”.

Stim foarte bine ca avem nevoie de o pregatire pentru a ajuta copiii nostri sa socializeze mai usor, iar o gradinita, nu numai ca rezolva aceasta problema, dar prin programele sale educationale, pregateste copiii sa intre cu usurinta pe bancile viitoarelor scoli, acomodandu-i cu grupurile de copii, cu rolul viitoarei invatatoare si pregatiti fiind de catre educatorii nostri, de ce nu, cu un bagaj substantial de cunostinte.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765516162
Str. Constantin Nottara, nr. 27, sector 3
Distribuie