Academia Fantastica - Gradinita, Before & After School sector 3

Oferta Educationala

Gradinita Fantastica este o institutie de învatamânt privata, autorizata, condusa de personal cu experienta îndelungata în domeniu si pasionat de mediul educational. Gradinita Fantastica s-a nascut din dragostea si interesul unor parinti preocupati de viitorul copiilor lor si se adreseaza celor care îsi doresc un spatiu confortabil, sigur, curat si prietenos, amenajat pentru studiu si joaca.

Punem la dispozitia copiilor dumneavoastra profesori, educatori si instructori cu experienta în domeniul pedagogic. Copilul învata, se relaxeaza, socializeaza si manânca sanatos. Învatarea nu a fost niciodata mai simpla! Folosim cele mai atractive, logice si intuitive metode pentru întelegerea si aprofundarea informatiilor noi. Alimentatia copiilor este foarte importanta pentru noi. Gradinita Fantastica ofera copiilor hrana proaspata si sanatoasa. Aportul alimentar este adecvat, asigurând o crestere staturala si ponderala normala.

Se va respecta curriculum-ul national, la care se adauga un program zilnic de studiu al limbii engleze si module suplimentare în scopul largirii universului cunoasterii copilului înca de la o vârsta frageda.

Activitatile gradinitei au ca scop verificarea si îmbogatirea cunostintelor generale, ludice si recreative, instructive si educative. Se tin auditii muzicale, vizionari de animatii si documentare specifice vârstei, se creeaza un portofoliu cu fise de lucru, planse, lucrari realizate în timpul programului de gradinita.

Experienta si cunostintele pe care copilul le dobândeste jucându-se se reflecta asupra dezvoltarii sale psihice, intelectuale si emotionale. Jocul este o metoda valoroasa care îl ajuta pe copil sa se integreze în mediul natural si social si sa înteleaga lumea înconjuratoare. Copiii îsi pot exersa prin joc diferitele abilitati si calitati: independenta, imaginatia, curiozitatea, creativitatea si capacitatea de a rezolva unele probleme.

De asemenea, jocul este o buna metoda de explorare a sentimentelor si valorilor personale si de descoperire a aptitudinilor înnascute ale copilului.

Pentru ca jocul înseamna explorare, acesta implica interactivitate si participare directa – prin el copilul dobândeste capacitati si experiente noi, îsi cultiva spiritul de observatie, memoria, atentia, gândirea, dar si spiritul artistic.

Perceput ca o activitate lejera si relaxanta, jocul se va transforma într-o adevarata situatie de învatare ce-l va solicita pe copil într-un mod firesc, autentic si atractiv. În alegerea tipului de joc pentru fiecare activitate de învatare si educare, vom tine cont de vârsta, personalitatea, preferintele si interesele copilului, de aptitudinile sale si de necesitatile de dezvoltare personala.

În alegerea tipului de joc pentru fiecare activitate de învatare si educare, vom tine cont de vârsta, personalitatea, preferintele si interesele copilului, de aptitudinile sale si de necesitatile de dezvoltare personala.

Activitatile gradinitei au ca scop verificarea si îmbogatirea cunostintelor generale, ludice si recreative, instructive si educative.


 

Galerie foto
  • ...