Gradinita nr. 170 Bucuresti

Istoricul gradinitei

Din octombrie 2011 gradinita functioneaza în actualul sediu din Str. Fabricii, nr. 22. Pentru obtinerea unei educatii de calitate, printr-o reorganizare a spatiului, corespunzator normelor legislatiei în vigoare , în prezent ne bucuram de gazduirea a 200 de copii, în 10 grupe , functionând cu program prelungit.

 Gratie unui colectiv didactic competent, în mare majoritate educatoare tinere, calificate, preocupate de aplicarea unor metode moderne de instruire si educare , copiii se bucura aici de un sistem educativ de cea mai buna calitate, având asigurat un ambient deosebit de placut, o baza didactica materiala buna si o generoasa curte pentru joaca.
Întregul personal al gradinitei îsi desfasoara activitatea cu multa responsabilitate si daruire facând tot ceea ce este necesar pentru ca toti copiii înscrisi în aceasta gradinita sa fie dornici de a veni si a desfasura activitati atractive si diverse, si astfel sa se puna bazele unei educatii de calitate.

Având în vedere faptul ca, gradinita este primul mediu organizat de maxima valorificare a resurselor multiple ale copiilor, ea reprezinta institutia de educatie, prin care întreaga activitate pe care o desfasoara vizeaza dezvoltarea  psihofizica armonioasa a copiilor, pregatindu-i pentru scoala, pentru viata.

Gradinita le ofera copiilor un mediu atractiv în care ei sa se simta în siguranta si în acelasi timp sa le confere independenta si libertate, sa le stimuleze dorinta de a descifra “misterele” lumii înconjuratoare. Pas cu pas, prescolarii îsi ordoneaza gândirea si actiunile, îsi dezvolta simtul de observatie si atentia, învata sa ajute, sa respecte, sa munceasca si sa se bucure de realizarile lor. Gradinita nr.170 si-a câstigat un bun si merituos renume prin multitudinea de activitati pe care le desfasuram cu copiii: activitati cultural – artistice, sportive, stiintifice.

Galerie foto
  • ...