Oaki - Gradinita Ciofliceni, Snagov

Gradinita

Stim ca primii pasi in colectivitate reprezinta un moment important, de aceea atat parintii cat si educatorii, trebuie sa aiba grija ca adaptarea copiilor sa se faca in mod treptat, depasind frica de separare, diferentele de varsta si impactul interactiunii cu grupul.

Gradinita OAKI isi propune o viziune si un concept nou despre educatia in gradinita. Noua generatie desi atrasa de lumea virtuala prin manuirea gadgeturilor, este in egala masura interesata de sanatatea si ocrotirea mediului inconjurator, abilitati care se formeaza de la o varsta cat mai frageda atat prin exemplul propriu, dar si prin implicarea in activitati care decurg din aceste preocupari.

In cadrul gradinitei noastre, copiii dumneavoastra dispun de activitati didactice aferente pedagogiei traditionale care este conturata ca prelungire a simtului comun ce abordeaza procesul de predare-invatare, pornind de la psihologia clasica. Cunoasterea este reductibila la simpla inregistrare prin simturi la ,,lectura perceptiva” a lucrurilor, iar copiii reprezinta pentru noi un prilej al educatiei.

In gradinita OAKI, intr-o atmosfera relaxanta, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt implicati in experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute, incat sa permita fiecarui copil sa-si descopere identitatea proprie, si sa isi dezvolte independenta.

Procesul instructiv-educativ din gradinita se realizeaza prin tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe copil, cu ajutorul unor materiale si mijloace didactice eficiente.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722238682
Str. Matei Corvin, nr.15 A, Sat Ciofliceni, com. Snagov, judetul Ilfov
Distribuie