GRAWE Romania Asigurare

Asigurare locuinta

Sunt multe situatiile în care proprietatea si bunurile îti sunt puse în primejdie. Exista tot felul de riscuri, unele greu de prevazut, altele pe care le intuiesti, dar speri ca te vor ocoli. Rezultatele sunt mereu aceleasi - deteriorare grava sau distrugere - indiferent ca este vorba despre întreaga locuinta sau numai despre bunuri.

Riscurile sunt multe, iar noi îti oferim acoperirea asa cum ti-o doresti tu. Lista din care ai de ales cuprinde: incendiu, trasnet, explozie, scurgerea apei din conducte, spargerea suprafetelor vitrate, furt savârsit prin efractie sau tâlharie, vandalism, furtuna, grindina, inundatie, alunecare de teren, cutremur, raspundere civila legala. Si sa nu uitam de asigurarea în caz de catastrofe naturale – cutremur, inundatie si alunecari de teren.

Suplimentar, poti alege sa cumperi si o asigurare de asistenta casnica cu acces la o retea nationala de servicii de reparatii. Pentru reparatiile urgente necesare la instalatiile de gaz si electricitate, apa si încalzire, în caz de defectiuni la usi si ferestre etc. Adica îti punem urgent la dispozitie un instalator, electrician, lacatus sau tâmplar, dulgher, tinichigiu sau geamgiu. Profesionisti si platiti de noi. 

 
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213126003
Str. Vulturilor, nr. 98A, sector 3, Bucuresti
Distribuie