Green Garden Events, Locatie evenimente - Bucuresti

Oferta servicii suplimentare

Candy Bar

  • Green Garden va ofera candy bar pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra: nunta, botez, petreceri aniversare, într-o gama larga de culori si gusturi: pricomigdale, cupcakes cu frisca, ciocolata sau martipan, acadele din bezele sau martipan, minitarte cu fructe, bomboane fondante, macarons, bezele, prezentate pe platouri si oglinzi.

    Pret: începand de la 20 lei/pers

Înapoi la Meniu BOTEZ

Oferta Dj / muzica live pentru botez

  • Adrian Ciuca & Orchestra este partener oficial al Green Garden EventsContact: 0730.024.822 / www.adrianciuca.ro

    Solistul Adrian Ciuca va invita sa petreceti momente deosebite alaturi de Dj si instrumentistii sai. Formatia de botez are în componenta solisti, instrumentisti si dj botez cu o bogata experienta în domeniu, ce s-au remarcat în cadrul a numeroase festivaluri nationale si internationale de profil.

    În Bucuresti si în orice zona din tara pentru petreceri private sau publice, va asiguram: orchestra botez, dj botez, solisti, instrumentisti. Împreuna va oferim muzica de calitate, profesionalism, o imagine impecabila, cât si organizarea evenimentului din punct de vedere muzical, fiind una din cele mai complete formatii si având un pret acceptabil pentru show-ul oferit. Mai multe detalii ...

Înapoi la Meniu BOTEZ

Aranjamente Florale

  • Buchete de mireasa si nasa realizate din orice combinatie de florila comanda
  • Lumânari de nunta în diverse combinatiila comanda
  • Aranjamente pentru masini, mese invitati, cocarde si alte decoratiunila comanda

Înapoi la Meniu BOTEZ

Fum greu de gheata carbonica

  • Fum greu de gheata carbonicala comanda
  • Gheata carbonica pentru sampaniela comanda

Înapoi la Meniu BOTEZ

* Green Garden Events îsi rezerva dreptul de a modifica preturile fara un anunt prealabil si de a selecta clientii. De asemenea, pozele si ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informatii, întrebari si sesizari, va rugam sa ne contactati pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

** În conformitate cu legislatia in vigoare, informatiile referitoare la alergenii potentiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor nostri, atunci cand ne este semnalata o posibila alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potentiali. Vezi lista de alergenii potentiali pe care i-ati putea consuma în locatia noastra!

Galerie foto
  • ...