Geo Services Engineering - Topografie & Cadastru, Bucuresti

Studii geotehnice

La solicitarea persoanelor fizice sau juridice, putem realiza si diferite tipuri de studii geotehnice, dupa cum urmeaza:

  • Avize geotehnice pentru fazele preliminare de proiectare.
  • Studii geotehnice pentru proiectul de autorizare de construire (P.A.C.)
  • Studii geotehnice de detaliu pentru faza de execuţie
  • Monitorizare geotehnică
  • Evaluarea depozitelor in vederea extinderii frontului de lucru in cariere

In vederea executarii tipurilor de studii geotehnice de mai sus, S.C. GEO SERVICES ENGINEERING S.R.L. efectueaza foraje geotehnice, in timpul carora se preleveaza probe de sol tulburate sau netulburate, probe de apă, se intocmeste fisa preliminara de foraj ce contine informatii despre stratificaţia intalnita si despre nivelul panzei freatice. In functie de complexitatea studiului se efectueaza teste “IN SITU” (SPT, CPT, CPTU, SCPT, PLT, DMT, SDMT, Down Hole, Cross Hole etc.).

Daca sunteti interesat de serviciile descrise mai sus va rugam sa ne contactati pentru a va putea transmite oferta noastra in functie de necesitatile dumneavoastra.

De asemenea, daca doriti executarea unor servicii din domeniu nostru de activitate, diferite de cele prezentate de noi, va rugam sa ne contactati si sa ne dati cat mai multe detalii. Astfel, impreuna cu dvs., suntem siguri ca vom gasi cea mai buna solutie tehnica, dar si cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0311072166; 0734760808
Str. Valea Argesului, nr. 5, bl. C1, sc. B, et.1, ap. 43, sector 6,
Distribuie