Hansen Ergonomics Studio - Mobilier ergonomic , Bucuresti

Despre Hansen Ergonomics Studio

Hansen este dealer oficial al corporatiei canadiene Teknion. www.teknion.com

In plus, ca urmare a cererilor clientilor, architectilor si designerilor din Romania lucram cu o lista selecta de parteneri-producatori din Europa: Actiu, Bulo, Caimi, Dauphin, Boss Design, Sedus, Ares Line, Adrenalina.

Va oferim servicii si produse de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atentie personala.

Clientii nostri au devenit si prietenii nostri pentru ca au fost multumiti de serviciile si produsele noastre si pentru ca s-au simtit confortabil cu noi ca parteneri.

Servicii

La baza serviciilor noastre sta faptul ca selectam mobilier de birou premium. Avem parteneri internationali de la care alegem produse conform cerintelor fiecarui proiect, iar ei sunt selectati astfel încât sa raspunda standardelor de calitate si promptitudine.

  • .MOBILIER DE CALITATE

    Toate produsele Hansen respecta urmatoarele criterii: ergonomie, calitate, functionalitate, design.

  • 2. SELECTIE INTELIGENTA

    Selectam toate piesele astfel încât sa fie în armonie cu ceea ce exprima spatiul pe care îl vor ocupa, dar si ele între ele, astfel încât sa formeze un tot unitar.

    Mai întâi, evaluam ceea ce doreste sa transmita spatiul respectiv, iar apoi facem legatura cu produse care sa exprime aceste lucruri.

  • 3. PLANIFICAREA SPATIULUI

    Avem la îndemâna toate instrumentele necesare pentru a aranja piesele într-o camera goala fara a pune mobila fizic acolo, prin planificare în plan sau în spatiu.

  • 4. TRANSPORT SI MONTAJ

    Odata mobilierul achizitionat, echipa de logistica se ocupa de transportul lui la locul indicat de client. Echipa noastra de montaj cunoaste foarte bine modalitatea de asamblare, astfel încât timpul de asamblare este redus la minimum si nu se produc erori.

Galerie foto
  • ...