Happy Animal's Vet - Cabinet veterinar Bucuresti

Dotari cabinet veterinar

Analizor Semiautomat Biochimie RT-1904C - pentru efectuarea de analize biochimice în cadrul cabinetului nostru.

Bioptron - lumina Bioptron asigura o penetrare optima a tesuturilor, cu scopul de a stimula sistemul imunitar, pentru a obtine un proces de vindecare mai rapid si mai eficient.

Otoscop portabil - este o solutie compacta si sigura pentru observarea timpanului si a urechii exterioare. Partea frontala este detasabila pentru asigurarea conditiilor de igiena.

Lampa dermatologica Wood utilizeaza radiatie UVA si este folosita în scopul de a oferi un diagnostic exact atunci când testeaza anumite pigmentari si tulburari infectioase ale pielii.

Stetoscoape Littmann - folosite pentru ascultatie pulmonara si cardiaca oferind o sensibilitate acustica mare.

Refractometru - instrument optic care permite masurarea indicelui de refractie al unei solutii, acesta folosindu-se pentru determinarea proprietatilor calitative ale lichidelor normale sau patologice existente în organismul animal.

Centrifuga – instrument indispensabil în laborator. Aceasta functioneaza pe principiul sedimentarii accelerate, fiind utila în analiza sângelui si a urinii.

Microscop, dotat cu 4 obiective (4X, 10X, 40X si 100X) - permite analiza cantitativa si calitativa a componentelor sangvine si tisulare.

Glucometru – pentru determinarea rapida a nivelului glucozei din sânge.

Ecograf DP-10Vet – folosit pentru a vizualiza diferite structuri (muschi, tendoane, organe interne). Permite determinarea dimensiunilor, evaluarea structurii interne a organelor si evidentierea unor leziuni, pe baza imaginilor obtinute în timp real.

Dispozitiv pentru încalzirea perfuziei - folosite pentru controlul temperaturii solutiilor infuzate pe o perioada lunga de timp.

Sala de chirurgie este dotata cu: lampa chirurgicala, laringoscop portabil, concentrator de oxigen mobil, aparat pentru detartraj, aspirator chirurgical pentru plaga si lampa cu radiatii ultraviolete pentru pentru o asepsie completa pre si postoperator.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0762290303; 0733201773
Bd. Mircea Voda, nr. 36, bl. M6, sc. 1, ap. 3, sector 3
Distribuie