Harmony Tree Montessori - Gradinita Voluntari

Misiune, Obiective & Valori

Harmony Tree Montessori Education este un proiect dezvoltat cu pasiune pentru a deschide copiilor noi orizonturi de cunoastere si invatare.
Consideram ca primii ani din viata unui copil vor avea o mare influenta asupra gandirii si personalitatii acestuia. Copiii au o dorinta naturala sa descopere, sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Ei ating potentialul maxim de invatare atunci cand sunt implicati in activitati specifice corespunzatoare nevoilor acestora, intr-un mediu potrivit care sa stimuleze si sa incurajeze acest process.
Educatorii cu experienta si  formati in pedagogia Montessori, ii indruma pe copii, lasandu-le libertatea de a invata singuri, utilizand materiale didactice originale, intr-un mediu propice dezvoltarii potentialului lor spiritual, emotional, fizic si intelectual.
Pentru noi educatia este mai mult decat transferul de informatii in procesul cunoasterii, este chiar bucuria dezvoltarii, o experienta perpetua care-i conduce pe copii pe parcursul evolutiei pentru a se desavarsi ca personalitati care respecta si pretuiesc valorile. Copiilor li se ofera compasiune si respect in cadrul unei colaborari dinamice si intelegerea ca fiecare poate avea un ritm propriu de dezvoltare si de aici atentia speciala pentru nevoile individuale.
Situata intr-o zona linistita si usor accesibila din Baneasa, avand interioare largi, curte generoasa cu loc de joaca special amenajat, gradinita  creeaza spatiul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729134847
Str. Dragos Voda, nr. 4A, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie