Helvetia Luxury Watches - Magazin si service ceasuri si bijuterii Bucuresti

Povestea Noastra

Helvetia Luxury Watches este o companie cu traditie în lumea ceasurilor, a bijuteriilor si accesoriilor. Logo-ul nostru este tourbillion-ul si crucea elvetiana în mijlocul sau. Tourbillon-ul reprezinta ceva unic, o complicatie speciala în lumea orologeriei si chiar daca nu se vede este nevoie de circa 100 de piese individuale pentru a construi un tourbillion. Acelasi lucru se întampla si în Helvetia Luxury Watches, echipa noastra avand împreuna peste 100 de ani experianta în lumea ceasurilor si bijuteriilor. Crucea elvetiana din logo-ul nostrum reprezinta steagul Elvetiei si calitatea “swiss made”. Acest nivel al calitatii îl veti regasi de asemenea la Helvetia Luxury Watches, din momentul în care ne treceti pragul si dupa serviciile post-vanzare.

Lucram în domeniul ceasurilor si bijuteriilor de peste 25 de ani, însa frumusetea si bogatia universului orologer ne surprinde de fiecare data când descoperim un model nou. Si suntem convinsi ca de multe ori, o simpla privire la încheietura mâinii sau asupra unei bijuterii frumoase purtate aduce buna dispozitie.

Si fiindca suntem mereu în cautarea perfectiunii, portofoliul nostru s-a modificat si ajustat în conformitate cu cerintele si preferintele dumneavoastra, iar astazi ne bucuram sa va informam ca pe segmentul de ceasuri detinem urmatoarele marci în România: Glashutte Original, Chanel, Vulcain, Baume et Mercier, Longines, Tissot, iar în materie de bijuterii avem o selectie deosebita a brandurilor Facet, Gellner, Gerstner, Frieden, Vivalagioia.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723186430; 0722307163; service@helvetia.com.ro
Calea Victoriei, nr. 83-85, sector 1, Bucuresti
Distribuie