Knx Construct System - lucrari complexe de hidroizolatii Bucuresti

Injectari

Fisurile din structurile de beton reprezinta puncte slabe cu risc ridicat. Umiditatea, substantele si gazele agresive pot patrunde pana la armatura si pot produce degradari semnificative la nivelul acesteia.

Pentru a evita degradarile ulterioare, societatea noastra ofera solutii corespunzatoare pentru inchiderea fisurilor:

Injectari cu rasini poliuretanice – folosite pentru impermeabilizarea si consolidarea structurilor supuse infiltratiilor de apa.
Injectari cu rasini epoxidice – atunci cand se urmareste consolidarea elementelor portante si neportante de beton degradate.
Injectari cu microemulsie de ciment – utilizate pentru umplerea fisurilor aparute in elementele din beton si in golurile din zidarii sau din roci naturale.
Injectari cu lianti pe baza de var (fara ciment) – pentru consolidarea structurilor din zidarie sau din piatra, si alte materiale. Se utilizeaza in mare parte in cadrul restaurarilor cladirilor istorice.
Injectari cu microemulsie pe baza de silan si siloxan concentrat – utilizate pentru realizarea barierelor de rupere a capilaritatii in zidarii si elemente din beton.
Problemele tipice ce trebuie remediate la structurile din beton sunt:

 
impermeabilizarea rosturilor de constructie injectie beton
 
etansarea suprafetei structurilor din beton cu scurgeri
 
impermeabilizarea crapaturilor (inchiderea, etansarea si imbinarea fexibila a crapaturilor cu scurgeri, la structure noi sau existente)
 
repararea crapaturilor si golurilor structurale (se imbina si se umplu crapaturile si golurile unde este necesara rezistenta constructiei)
 
impermeabilizarea membranelor deteriorate
 
impermeabilizarea gropii de fundatie (etansarea crapaturilor si fisurilor cauzate de stratul acvifer sau de pe zidurile de sprijin ale fundatiei)

Galerie foto
  • ...