HIM Public Affairs - consultanta fonduri nerambursabile

RESEARCH SI RAPORTARE

Oferim cercetari de piata relevante pentru afacerea dumneavoastra, pentru a identifica si analiza caracteristicile pietei si nevoile specifice acesteia, mentinându-va competitivitatea la un nivel ridicat în domeniul dumneavoastra de activitate.

Rapoartele de mediu au scopul de a va asigura ca toate activitatile pe care le întreprindeti sunt benefice atât pentru membrii comunitatilor în care activati, cât si pentru mediul înconjurator. Rapoartele de mediu pot include: strategia de mediu si planurile pe termen lung, identificarea si definirea unei liste a politicilor de mediu, structura de promovare a activitatilor de mediu etc.

Rapoartele de sustenabilitate prezinta valorile si modelul de management al afacerii si demonstreaza legatura dintre strategia si angajamentul sau fata de o economie globala durabila. Rapoartele de sustenabilitate demonstreaza durabilitatea unei afaceri si au în vedere responsabilitatea companiei cu privire la comunitatea în care îsi desfasoara activitatea.

Rapoartele integrate includ informatii si date despre strategia, administrarea, performanta si perspectivele afacerii dumneavoastra, iar în contextul mediului extern, conduc la crearea de valori pe termen scurt, mediu si lung, incluzând atât date non-financiare, cât si date financiare sau economice.

Galerie foto
  • ...