Top Med Assistance - Ingrijiri medicale la domiciliu Bucuresti

Ingrijiri Medicale la Domiciliu

Societatea TOP MED ASSISTANCE  a fost  autorizata in anul 2016 ca Furnizor de Ingrijiri medicale la Domiciliu de catre Ministerul Sanatatii si acreditata ca Furnizor de Servicii Sociale de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, completand in permanenta gama variata de servicii de ingrijiri la domiciliu.

Ce servicii oferim?

In prezent, desfasuram activitati de asistare, ingrijire, supraveghere si menaj pentru batrani din Bucuresti, repartizand, in functie de cerinte, ingrijitoare de batrani la domiciliu, atat angajate ale societatii noastre cat si in regim de plasare de personal. In vederea acordarii unor servicii de calitate, care sa corespunda intocmai nevoilor asistatilor, asiguram participarea angajatelor noastre la cursuri de calificare pentru functia de Ingrijitor batrani la domiciliu, in cadrul Fundatiei Culturale DACIA.

Totodata raspundem prompt solicitarilor pentru asistenta medicala la domiciliu, punand la dispozitia pacientilor asistente medicale generaliste care acorda primul ajutor in caz de necesitate, administreaza medicatia prescrisa de medic, efectueaza pansamentele plagilor postoperatorii, a escarelor, etc.

In plus, societatea Top med assistance, ofera servicii de kinetoterapie si masaj medical la domiciliu, venind in intampinarea pacientilor cu o echipa formata din maseuri, kinetoterapeuti si asistenti medicali BFKT licentiati, specializati, absolventi de studii superioare in domeniu, o echipa tanara formata din persoane dinamice, orientate spre tot ce inseamna performanta, deschidere, invatare si progres.

Serviciile noastre sunt gandite pentru a spori confortul dumneavoastra, putand beneficia de programe medicale si sociale de calitate chiar in incinta propriei case.

Serviciile de ingrijiri medicale la domiciliu pot fi obtinute de catre dvs atat gratuit (prin CAS), cat si contra cost. Pentru detalii accesati sectiunile Servicii decontate prin Casa de asigurari de sanatate si Servicii contra cost.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0739428187
Str. Avrig, nr. 8, parter, int. 33, sector 2
Distribuie