Honey Dance Studio -Scoala de dans, Ilfov

Totul despre dans

Dansul este una dintre cele mai recreative forme de activitate fizica pe care le poate face copilul, plus ca are foarte multe beneficii.

In primul rand, ii creeaza o conditie fizica excelenta, deoarece foloseste constant si echilibrat toate grupele de muschi si ajuta la tonifiere musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului.

In plus, in timpul dansului se formeaza si se stimuleaza functii importante implicate in dezvoltarea fizica a copilului precum coordonarea, forta, echilibrul si flexibilitatea.

Totodata, antrenamentele de dans si repetitiile anumitor miscari ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si astfel puterea de concentrare.

Pe langa beneficiile fizice si psihologice pe care le are dansul asupra copilului, nu este de neglijat nici factorul destindere si buna dispozitie. Copiii se distreaza foarte mult alaturi de alti copii si se amuza foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scadea nivelul de anxietate al copiilor, deoarece dansul este pana la urma si un mod de descarcare psihologica si de comunicare a trairilor, prin limbaj non-verbal.

Inscrierea copilului la un curs de dans inseamna din start integrarea lui intr-o mica comunitate, astfel copilul poate lega prietenii si invata cum sa socializeze la nivel de echipa. Interactiunile cu ceilalti copii sunt esentiale in dezvoltarea sociala a copilului.

Si nu in ultimul rand prin dans copiii isi dezvolta foarte mult increderea in fortele proprii si stima de sine, deoarece ei invata sa faca fata expunerii publice cand participa la concursuri si festivaluri de dans.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766600648
Sos. Bucuresti - Targoviste, nr. 135, Buftea, judetul Ilfov
Distribuie