Ibersa, Stefanestii de Jos / Ilfov - Pardoseli din beton amprentat

Despre noi

Beton amprentat Ibersa: In toti acesti ani am reusit sa atingem un inalt nivel de performanta, datorita unei puternice motivatii de a crea cele mai bune produse in domeniu. Acest lucru a fost posibil, datorita pasiunii angajatilor nostri care au experienta anilor munciti instrainatate pe piata pardoselilor.

Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.

Produsele folosite de noi sunt de ultima generatie si detinem o gama foarte larga de modele si de culori, ceea ce inseamna ca va putem oferii si un beton amprentat personalizat.

 

Pavaje din beton Amprentat IBERSA – INCREDEREA FATA DE CLIENTI

Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.Raportul calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra.

 

ECHIPA NOASTRA

 Din 2009 suntem prezenti si pe piata din România, oferind servicii de pavaj cu Beton Amprentat si beton elicopterizat in toata tara.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0764190729
Str. Plopului, Nr.10 C, Stefanestii de jos, judetul Ilfov
Distribuie