Combined Ideas - Audit, consultanta fiscala Bucuresti

Servicii audit intern

Auditul intern este o activitate independenta si obiectiva de asigurare si consultanta conceputa pentru a adauga valoare si a îmbunatati operatiunile unei organizatii. Are ca scop sa ajute o organizatie sa îsi îndeplineasca obiectivele prin aducerea unei abordari sistematice si disciplinate, pentru a evalua si îmbunatati eficacitatea proceselor de gestionare, control si guvernare a riscurilor.

Scopul nostru este sa identificam punctele slabe din cadrul proceselor organizatiei, astfel încât acestea sa poata fi remediate cât mai repede posibil pentru a preveni vatamarea organizatiei sau a partilor interesate ale acesteia.

În consecinta, planul de audit intern pentru o organizatie ar trebui sa fie condus pe baza riscului sau, cu alte cuvinte, sa fie conceput pentru a examina acele domenii care prezinta cel mai mare risc pentru companie.

Planul de audit intern ar trebui sa includa, de asemenea, o componenta a nevoilor strategice ale unei organizatii pentru a atinge un nivel ridicat de performanta, care sa includa îmbunatatirea eficientei procesului, detectarea fraudelor, îmbunatatirea controlului intern si conformitatea cu reglementarile.

Viziunea noastra este furnizarea de servicii de audit intern superioare si sa ne provocam continuu sa le oferim într-o maniera care sa aduca valoare adaugata si cele mai bune practici.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752033482; 0721907278
Str. Infratirii, nr. 60, Sector 1
Distribuie