IEMD Contracting & Engineering, Bucuresti - Instalatii sanitare

Despre noi

Grupul IEMD Contracting & Engineering a luat nastere in Bucuresti in anul 2006. Misiunea noastra a fost intotdeauna aceea de a oferi servicii de calitateclientilor in domeniul constructiilor si instalatiilor pentru constructii.

Am pornit la drum cu un grup mic de profesionisti, parcurgand treptat toate etapele pana la a deveni unul din liderii pietei de profil. Incepand cu cel de al doilea an ne-am diversificat activitatea, oferind clientilor nostri un portofoliu complet de produse si servicii in domeniul constructiilor si instalatiilor pentru constructii.

Sfera de actiune

Compania a inceput activitatea pe plan local, iar incepand cu cel de al doilea an am parcurs toate locatiile din tara, mergand pe tendinta de dezvoltare a marilor lanturi de hypermarketuri si centre comerciale ce activeaza in Romania. Compania asigura solutii optime pentru intreg ciclul de viata al proiectelor, incepand de la conceptie, executie, service si intretinere – Design and Build.

Viziunea Instalatii Management & Distribution

Adevaratul succes al oricarei companii inseamna clientii sai multumiti. Suntem o echipa de profesionisti gata oricand pentru noi provocari.Ne concentram pe cum putem intalni dorintele clientilor, eficient si calitativ, in timp, avand satisfactia lucrului bine facut.

Valori

Valorile noastre sunt esenta relatiei pe care vrem sa o construim cu partenerii nostri:

Respect: sta la baza oricarei relatii. In lipsa acestuia relatia inceteaza. Increderea in partener, increderea in produsele lui, incredere in serviciile oferite aduce dupa sine respectul fata de acesta.

Profesionalism: este asigurat de pregatirea angajatilor pentru a realiza servicii la standardele de calitate impuse.

Flexibilitate: suntem intotdeauna aproape de clientii nostrii asigurandu-ne asupra cerintelor acestora. Suntem aproape de cele mai elaborate nevoi fara a neglija insa standardele pe care compania si le-a impus.

Placut: fiecare solutie adusa clientilor nostrii este indelung gandita. Pas cu pas construim impreuna, totul pentru un plus in viata clientilor nostri.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212321212
Str. Fabrica de Glucoza, Nr. 15 (Cladirea Computerland), Sector 2, Bucuresti
Distribuie