Imperial Limuzine

Limuzine

Chrysler 300C (9-10 locuri)
Limuzina de inchiriat Chrysler 300 ofera un spatiu generos si confort demne de un VIP.

Masinile americane au farmecul lor aparte . Limuzina de inchiriat Chrysler 300c are un interior foarte spatios si aerisit , un design modern si un motor pe benzina V8 de 5,7 litri puternic si fiabil.

 
Chevrolet Camaro (7 locuri)
Limuzina Chevrolet Camaro ofera o imagine deosebita : modernism , lux si sportivitate. Cu o capacitate de 7 persoane, aceasta masina este alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra.

Acest tip de limuzina este singura din Europa.

 
Hummer H2 (25 locuri)
Limuzina de inchiriat Hummer H2 este o combinatie reusita de forta si rafinament

Limuzina HUMMER ofera o imagine deosebita : modernism , lux si eleganta. Cu o capacitate de 25 persoane, aceasta masina este alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra : nunta , botez , tur de oras , etc.

 
Hummer MegaHummer (16 locuri)
Limuzina de inchiriat Hummer MegaHummer este o combinatie reusita de forta si rafinament

Limuzina HUMMER ofera o imagine deosebita : modernism , lux si eleganta. Cu o capacitate de 25 persoane, aceasta masina este alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra : nunta , botez , tur de oras , etc.

 
Hummer H2 (16 locuri)
Limuzina de inchiriat Hummer H2 este o combinatie reusita de forta si rafinament

Limuzina HUMMER ofera o imagine deosebita : modernism , lux si eleganta. Cu o capacitate de 16 persoane, aceasta masina este alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra : nunta , botez , tur de oras , etc.

 
Hummer H3 (9 locuri)
Limuzina de inchiriat Hummer H3 este o combinatie reusita de forta si rafinament

Limuzina HUMMER ofera o imagine deosebita : modernism , lux si eleganta. Cu o capacitate de 9 persoane, aceasta masina este alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra : nunta , botez , tur de oras , etc.

 
Cadillac Escalade (17 locuri)
O limuzina aduce intotdeauna un plus de rafinament, oricarui eveniment. Limuzina Cadillac Escalade, aduce si un plus de originalitate.

 

Asadar, daca sunteti in cautarea unei limuzine de inchiriat in Bucuresti sau in tara, o limuzina perfecta pentru a transporta in conditii VIP, pana la 20 de persoane, este aceasta. 

 
Hover (7 locuri)
Limuzina de inchiriat Hover ofera o atmosfera placuta datorita iluminarii si barului modern

Limuzina Hover are o lungime de 7 metri si este alegerea ideala raport calitate / pret . Scaunele sunt imbracate in piele , barul este modern si iluminat si include frapiere si gheata.Pentru fiecare rezervare sunt incluse in pret : sampanie , whisky/cognac , bauturi racoritoare..

 
Lincoln (9 locuri)
Limuzina de inchiriat Lincoln Town Car ofera confort si rafinament.

Una dintre cele mai populare limuzine de inchiriat si usor de recunoscut este Lincoln Town Car , o limuzina americana celebra . Aceasta limuzina este eleganta si luxoasa , cu tapiterie din piele de cea mai buna calitate si bar iluminat elegant ce include pahare de sampanie de cristal si frapiere. O alegere clasica, eleganta pentru absolut orice eveniment, inclusiv balul bobocilor...

 
Excalibur (10 locuri)
Masinile de epoca au farmecul lor aparte , fiind alegerea ideala pentru evenimentul dumneavoastra . Aceasta masina atrage imediat atentia tuturor si impresioneaza cu aspectul sau deosebit , fiind o limuzina de colectie, unica . Ofera o imagine de rafinament , eleganta si lux..

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0786341341; 0754341341
Str. Ion Minulescu, nr. 67-93, sector 3
Distribuie