Imsat International - Proiectant si integrator de solutii multitehnice, Bucuresti

Despre IMSAT Groupe SNEF

Recunoscut ca expert in sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructura Cladirilor sau a Transporturilor, IMSAT Groupe SNEF proiecteaza, dezvolta si integreaza solutii multitehnice pentru cele mai complexe aplicatii.

Identificarea nevoilor, oferirea celor mai bune solutii tehnice si indeplinirea, de fiecare data, a indicatorilor de performanta solicitati, in conditii de maxima securitate in executia proiectelor in site, stau la baza increderii pe care clientii ne-o acorda de aproape 60 de ani.

Experienta dovedita prin proiectele implementate cu succes pe plan national si international, abordarea de tip “solutii la cheie” si expertiza echipei ne permit sa fim alaturi de clientii nostri in toate etapele, de la proiectare la management de proiect, fabricatie, montaj, punere in functiune si mentenanta.

Infiintata in anul 1962 la Bucuresti cu specializarea montaj de instalatii electrice si automatizari, IMSAT s-a remarcat inca de la inceput ca un partener apreciat pentru calitatea si complexitatea proiectelor executate. Astazi, compania numara peste 1.100 de specialisti, cu o vasta experienta in proiecte implementate in Romania, dar si in alte peste 35 de tari de pe patru continente.

Spectrul de competente IMSAT Group SNEF acopera inginerie si montaj pentru instalatii electrice si mecanice, procese industriale,  sisteme de climatizare si de securitate. In sfera tehnologiilor Industriei 4.0, competentele noastre sunt prezente in automatizari, sisteme si solutii robotice, servicii de mentenanta preventiva si predictiva.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213166600; Fax: 0213121750
Sg. Constantin Ghercu, Nr. 1B, Cladirea The Bridge 3, Et. 9 si 10, Sector 6, Bucuresti
Distribuie