Indas, Automatizari, asistenta tehnica hardware si software - Bucuresti

Despre firma Indas Tech

Furnizam consultanta pe probleme de automatizari, asistenta tehnica hardware si software la punerea in functiune, proiectare electrica si a solutiilor de automatizare, programare si configurare de produse de automatizare, avand o experienta de mai mult de 20 de ani in distributia si acordarea de suport tehnic pentru produse din gama Allen Bradley si Rockwell Software.

INDAS Tech este o companie cu capital privat romanesc fondata in august 2001.

Compania a fost conceputa pentru a oferi cele mai bune raspunsuri solicitarilor de pe piata romaneasca de echipamente electrice si de automatizare oferind una dintre cele mai bune brand-uri: Rockwell Automation cu gamele sale de produse: Allen-Bradley si Rockwell Automation, si in acelasi timp furnizand cele mai flexibile si fiabile servicii, de la servicii de asistenta pre-sales, livrare personalizata de echipamente, asistenta la mentenanta programelor software pana la cursuri de formare pentru clienti.

Compania INDAS Tech este certificata ISO9001: 2008 de catre IQNet pentru vanzarea echipamentelor electrice de automatizare si a serviciilor conexe. 

Din anul 2016, INDAS Tech este membra a CSIA (Control System Integrators Association). Fondata in 1994, Control System Integrators Association este o organizatie la nivel mondial, non-profit, care urmareste sa promoveze integratorii de sistem pentru procesele de control industrial. Companiile de integrare folosesc abilitatile lor tehnice, de inginerie si de afaceri pentru a ajuta companiile din domeniul industrial sa automatizeze utilajele si sistemele industriale. CSIA ajuta membrii sa-si imbunatateasca abilitatile lor de afaceri, faciliteaza schimbul de informatii intre membri si promoveaza beneficiile de a angaja proiecte prin intermediul unui integrator de sistem certificat. CSIA are peste 500 de companii membre in 27 de tari.

Istorie:- Aprilie 1992, INDAS a fost desemnat distribuitor autorizat Allen-Bradley in Romania.- In iunie 1996, INDAS devine distribuitor autorizat Rockwell International (acum cunoscut sub numele Rockwell Automation), dupa ce compania Allen-Bradley a fost preluata de catre Rockwell International.- 1998, INDAS devine distribuitor ProSoft Technology. Dupa restructurarea companiei INDAS in august 2001, se formeaza compania INDAS Tech. - 2012, INDAS Tech este desemnat distribuitor Molex pentru gama de produse industriale (Brad, Woodhead)- 2014, INDAS Tech devine distribuitor autorizat eWON.- 2016, INDAS Tech devine Wonderware system integrator, Microsoft Registered Partner si VMWare Partner Network Solution Provider.- 2016, INDAS Tech devine membru CSIA (Control System Integrators Association).- 2017, INDAS Tech este desemnata Rockwell Automation Recognized Integrator for Control discipline.- 2018, INDAS Tech devine Rockwell Automation Recognized Integrator for Control and Process disciplines.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212300245; 0212317131
Str. Rahmaninov Serghei Vasilievici, Nr. 2, Bl. 2, Ap 28, Sector 2, Bucuresti
Distribuie