inGradina Social Club - Locatie pentru spectacole si evenimente Ilfov

Regulament functionare locatie

Prin intrarea la locatie acceptati toate prevederile prezentului regulament. Acesta se aplica tuturor participantilor.

Va rugam cititi-l si explicati-l copiilor dumneavoastra. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care nu ati citit, nu ati stiut sau nu ati respectat prezentul regulament.

In incinta inGradina este interzis intrarea adultilor sau a copiilor cu comportament violent fizic sau verbal, discriminarea sau adresarea de cuvinte jignitoare, ofensative la adresa copiilor sau a personalului inGradina, adultilor in stare de ebrietate.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a recurge la masuri de evacuare a persoanelor care nu respecta cerintele sus mentionate. Parintele/ insotitorul are obligatia de a-si supraveghea copilul si nu ne asumam raspunderea pentru incidente.

Este interzisa distrugerea, ruperea, sau luarea acasa a jucariilor din incinta inGradina. Pentru orice deterioare majora, distrugere, etc adultul este responsabil si este obligat sa achite contravaloarea produsului.

Este interzisa aducerea din exterior a boxelor sau sisteme audio. Locatia asigura muzica ambientala sau pentru copii.

Este interzisa aducerea si folosirea jucariilor din exterior, confeti (pentru ca avem grija de natura se pot folosi doar in interior), artificii, orice fel de proiectile care emana fum sau foc, aparate de cafea.

Mancarea este asigurata de locatie in bucatarie proprie sau catering ( cu certificate de calitate). Pachetul de bauturi este asigurat si adaptat in functie de eveniment.

Tortul este acceptat numai insotit de certificat de calitate.

Galerie foto
  • ...