InMove.ro - Mutari si Transport mobila intern si international, Bucuresti

Transport Marfa International

Transport marfă în România şi toate ţările europene. Deţinem toate categoriile de maşini şi toate atestatele aferente transportului internaţional. Avem în dotare dube, camioane şi tiruri, în funcţie de transportul de marfă necesar dumneavoastră. Preţurile încep de la 1,3 lei pe km calculat dus-întors. Vrem ca marfa dvs. să ajungă în siguranţă la destinaţie astfel încât fiecare transport de marfă este asigurat de InMove.ro. Disponibilitatea noastră este de 24/7.

Efectuăm transporturi internaţionale din România spre orice colţ al Europei. Cu precădere avem transporturi în Italia, Germania, Franta, Grecia, Turcia şi Austria. Experienţa acumulată de-a lungul anilor vă asigură dv. încrederea în noi atunci când e necesar. Deţinem maşini echipate la standarde europene pentru un transport sigur şi rapid. Ceea ce ne impunem noi, ca firmă de transport marfa international, este să vă asigurăm promtitudine, un preţ rezonabil, rapiditate şi nu în ultimul rând siguranţa mărfii transportate. La transport marfa international avem în dotare dubă de 3,5 tone cu volume cuprinse între 11 şi 17 metri cubi. În funcţie de necesitatea dvs. alegeţi maşina care vi se potriveşte.

Pret Transport Marfa International

Preţurile încep de la 1,3 ron pe km şi în funcţie de natura mărfii transportate, greutatea ei, oamenii necesari la manipulare, se poate ajunge şi la 1,2 ron pe km. Ca să evaluăm preţul trebuie să luaţi legatura telefonică cu InMove.ro şi oameni specializaţi vă vor face un preţ final în urma datelor furnizate de d-voastră. Un aspect important, în transport marfa international preţ, îl reprezintă taxele de drum care nu sunt incluse în cei 1,3 ron pe km. Taxele diferă de la o ţară la alta şi din experienţa acumulată vă spunem că transporturile spre Italia sunt cele mai scumpe, taxele ajungând şi la 100 de euro. Daca aveţi norocul să transportaţi marfa pe ruta Bucureşti-Cehia vă facem o reducere de 20%. Ne găsiți la nr. 0721.047.047 sau 0759.048.048

Evaluare preţ Transport Marfa International

Este foarte simplu… stabiliţi ce mobilă transportaţi, evaluaţi greutatea mărfii (în kg sau tone), volumul necesar exprimat în metri cubi… trebuie avut în vedere câţi oameni sunt necesari la gestionarea mărfii şi să stabiliţi locaţiile de destinaţie. Nu vă mai rămâne decât să ne contactaţi, ori telefonic ori prin E-mail, şi să ne comunicaţi datele prestabilite de dv. După primirea datelor, facem o evaluare preţ. Sperăm într-o colaboarare reuşită şi vă aşteptăm la secţiunea Contact să vorbiţi cu noi.

Galerie foto
  • ...